ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Έπρεπε να δοθούν 2 πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ»

Ο διεθνής παρατηρητής διαιτησίας, Χρίστος Σκαπούλλης, ο οποίος σχολάζει τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» στο ΡΙΚ ως αντικαταστάτης του Βάσου Κωνσταντίνου, είπε στην αποψινή εκπομπή ότι  «Έπρεπε να δοθούν στον ΑΠΟΕΛ δύο πέναλτι στον ισόπαλο (0-0) αγώνα με την Πάφος FC, εάν ο διαιτητής (Τράττος), δεν υπέπιπτε σε σφάλμα να μην υποδείξει παραβάσεις στη φάση του 67’ όταν ο Ζάντερ ανέτρεψε τον Τάαμαρι και στο 82’ όταν ο Χολτ έσπρωξε δυνατά γκρεμίζοντας τον Ιορδανό εξτρέμ.

Σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις από τον πιο πάνω αγώνα, ο κ. Σκαπούλλης άφησε σοβαρά εκτεθειμένο τον ανεκδιήγητο Τράττο.

Για τη φάση 67’ όταν ο Τάαμαρι ζήτησε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ζάντερ, είπε: «Εφόσον δεν μπορείς να παίξεις την μπάλα δεν μπορείς να απλώσεις το πόδι σου. Λανθασμένα δεν δόθηκε το πέναλτι, αλλά επισημαίνω πως ο διαιτητής δεν βρισκόταν σε σωστή θέση. Έπρεπε να είναι στο ύψος της γραμμής για να έχει άποψη πιο καθαρή. Μπορούσε ο βοηθός να μέσω ενδοεπικοινωνίας να βοηθήσει αν είχε άποψη».

Για τη φάση στο 82’ με την ανατροπή του Τάαμαρι από τον Χολτ: «Πολύ εμφανής η παράβαση, δεν αξίζει σχολίασμού. Ο αμυντικός τον τράβηξε αρχικά και μετά τον έσπρωξε δυνατά. Έπρεπε να σφυριχτεί και αυτό το πέναλτι».

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ 

Previous post

O Zαχίντ και οι άλλοι που πρέπει να ανεβάσουν στροφές

Next post

Προβληματίζει η δυστοκία των επιθετικών