ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δρομολογήθηκαν σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά

Οι πρώτες μεταγραφές πλησιάζουν για το ΑΠΟΕΛ καθώς εκτός απροόπτου οι Λέο Νατέλ και Καζού θα ενταχθούν στο ρόστερ των «γαλαζοκιτρίνων» για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και όλα δείχνουν ότι οι δύο Βραζιλιάνοι θα αποτελέσουν τα πρώτα αποκτήματα για την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο Πορτογάλος προπονητής μαζί με τον Ροδόλφο Βαζ και τα μέλη της διοίκησης που ασχολούνται με τα θέματα προγραμματισμού, προχωρούν τη διαδικασία για να κλείσουν και άλλες εκκρεμότητες στο ρόστερ. Προτεραιότητα όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα είναι η απόκτηση ανασταλτικού μέσου, ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχει η υπόθεση Νούνο Μοράις, αριστερός ακραίος επιθετικός και σέντερ φορ, με την περίπτωση του Μίχαλ Ντούρις να ενδιαφέρει αλλά να μην είναι η μοναδική. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κάτω από κάποιες προϋποθέσεις το ΑΠΟΕΛ να κινηθεί για δύο σέντερ φορ στην μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα η διοίκηση προσπαθεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το θέμα των αποχωρήσεων, αφού όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ με τα συμβόλαια που είναι σε ισχύ θα χρειαστεί να παρθούν τολμηρές αποφάσεις. Είναι γι’ αυτό που από την πρώτη στιγμή την επομένη της κατάκτησης του πρωταθλήματος σας είχαμε ενημερώσει για αποφάσεις που θα θεωρηθούν έκπληξη και κάποιοι ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως συμβατικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να θεωρούν τον εαυτό τους δεδομένο για τη νέα περίοδο.

Η βδομάδα που μπαίνουμε θα φέρει εξελίξεις και στο μεταγραφικό τοπίο και στις αποχωρήσεις με το σκηνικό όσο περνά ο καιρός να αρχίσει να γίνεται πιο ξεκάθαρο για τις προθέσεις που υπάρχουν στους «γαλαζοκίτρινους».

 

sport-fm

Previous post

Μερκής: «Με αυτούς που σε εκτιμούν…»

Next post

Οι εξελίξεις τρέχουν