ΚαλαθοσφαιραΣωματειο

«Δημιουργούμε μια δυνατή ομάδα»

Όταν η αποφασιστικότητα για επιστροφή του ΑΠΟΕΛ σε πρωταγωνιστική πορεία «πηγάζει» μέσα από τα λεγόμενα του ιδίου του προπονητή του Αντώνη Κωνσταντινίδη, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς πως αυτό είναι κάτι που δίνει επιπλέον σημασία στην προσπάθεια που θα κάνουν οι γαλαζοκίτρινοι στη νέα σεζόν. Ας μην ξεχνάει πως πρόκειται για τον κορυφαίο Κύπριο προπονητή, ο οποίος επαναπατρίστηκε για χάρη του ΑΠΟΕΛ.

Συνομιλήσαμε με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη, με σκοπό να κάνει κάποια σχόλια για τον απώτερο στόχο της ομάδας που θα παρουσιάσει κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο: «Πέρσι, αν και έλειπα από την Κύπρο, είχα πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στο πρωτάθλημα. Για τον ΑΠΟΕΛ ήταν μια παράξενη σεζόν, λόγω των οικονομικών θεμάτων και για το λόγο αυτό, ο προγραμματισμός είχε κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα».

Και πρόσθεσε: «Φέτος, όμως, αυτό δεν ισχύει. Στον ΑΠΟΕΛ δημιουργείται μια δυνατή ομάδα που θα είναι σε θέση να μπει σφήνα ανάμεσα σε Κεραυνό και ΑΕΚ, με στόχο την κατάκτηση και των δυο τίτλων».

Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, κατέληξε με τα ακόλουθα: «Πρέπει όλοι οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, να σταθούν δίπλα μας σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που μας περιμένει. Ούτως ώστε, ο καθένας μέσα από την ιδιότητα του, να βοηθήσει την ομάδα να φθάσει εκεί που της αξίζει και που είναι η κορυφή».

 

Του Μάριου Πολυδώρου στο goal

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

«Αυτόν σίγουρα θα τον πωλήσει»

Next post

«Πρέπει να εκτιμούμε τις στιγμές και τις επιτυχίες»