Ποδοσφαιρο

Διευκρινήσεις για Ανουάρ, Χατζηλούκα και Άριστο

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας  Νεκτάριος Πετεβίνος, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Δόξα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet και απάντησε στα δημοσίευμα που έκαναν λόγο για ανετοιμότητα του Ανουάρ και όσα ψεύτικα  ισχυρίστηκε ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδοδίλ. Όσον αφορά στους Ενσούε, Ανουάρ, και Γουίλερ, έχουν αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ του τελευταίου γύρισε ο αστράγαλος του στην χθεσινή προπόνηση.

Αναλυτικά: «Εντελώς ανυπόστατο αυτό που είδαμε, εντελώς ανυπόστατο! Ο Ανουάρ δεν έχει κανένα μυϊκό πρόβλημα, έχει ένα αιμάτωμα που αποκόμισε στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Από εκείνο το παιχνίδι ακόμα δεν έφυγε εντελώς το αιμάτωμα για να μπορεί να παίζει χωρίς ίχνος ενόχλησης. Αποφασίστηκε ο προπονητής να τον ξεκουράσει για να τελειώνει μια και καλή το πρόβλημα. Έχουμε επικοινωνήσει με τη Βαγιαδολίδ.

Αυτό που αναφέρθηκε ότι υπάρχει μυϊκός τραυματισμός και ότι αναγκάζεται ο παίκτης να αγωνιστεί και ότι τον καλούσαν να πάει στην Ισπανία, το διαψεύδουμε κατηγορηματικά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ούτε ο ίδιος θέλει να πάει στην Ισπανία και το έχει αναφέρει και στη Βαγιαδολίδ αυτό. Δεν ξέρω από που έχουν πάρει αυτές τις πληροφορίες πάντως σίγουρα δεν τις έχουν πάρει από τον ποδοσφαιριστή».

Για τους Χατζηλούκα και Αριστοκλέους: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε μπει σε συζητήσεις με τον κ. Χατζηλούκα για να αποτελέσει παρελθόν από τον Αρχάγγελο. Ο Άριστος Αριστοκλέους δεν είναι μόνιμος υπάλληλος του ΑΠΟΕΛ».

Previous post

Τελικά είναι τραυματίας

Next post

Το τρίποντο σε εικόνες (Φωτορεπορτάζ)