Ποδοσφαιρο

«Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Μακρή»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στον μετεγγραφικό σχεδιασμό μας αλλά και στην συμφωνία με τον Σιγκούρνταρσον ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Αναλυτικά:

Για τον Σιγκούρνταρσον: «Θα έρθει το απόγευμα για να συζητήσουμε τους όρους για τον δανεισμό του, να υπογραφούν τα έγγραφα και έπειτα θα ανακοινωθεί. Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο αν θα υπάρχει όψιον αγοράς.

Όπως ξέρω η Ροστόφ ήταν αρνητική σε αυτό το ενδεχόμενο. Θα δούμε. Αν δεν υπάρχει, θα δούμε αν θα αλλάξει το ερχόμενο Καλοκαίρι».

Για τον Γέφτοβιτς: «Είχε έρθει χθες ο Γέφτοβιτς, αξιολογήθηκε η κατάσταση του ώστε να γνωρίζει το τεχνικό επιτελείο που βρίσκεται. Δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Κυριακής, έτσι θα είναι μαζί μας το επόμενο σαββατοκύριακο».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Στόχος είναι οι τέσσερεις, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε. Κοιτάζουμε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Το έχουμε πει πολλές φορές, άλλα σχεδιάζεις και αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα.

Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως εμείς θα θέλαμε σε σχέση με κάποιου παίκτες. Είναι δύσκολη η μετεγγραφική Ιανουαρίου. Αντιμετωπίσαμε δύσκολες περιπτώσεις, και θα πρέπει να περιμένουμε. Είμαστε κοντά να κάνουμε ακόμη μια κίνηση αν όλα πάνε καλά».

Για τις αποχωρήσεις: «Δεν μπορώ να απαντήσω στο ποιος φεύγει. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Είναι ανοικτά διάφορα μέτωπα. Ακόμη λίγη υπομονή».

Για τον Μακρή: «Δεν γνωρίζω αν έγινε πρόταση ανανέωσης στον Μακρή. Ο Ίνγκεμπριγκτσεν τον θέλει στο ρόστερ και έτσι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του».

Previous post

Έρχεται αύριο ο Σιγκούρνταρσον

Next post

Συμφωνία με την Ρόζενμποργκ για Γένσεν