ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δεν μπορεί να περιμένει ο Σαχάρ

Ο Ισραηλινός επιθετικός Μπεν Σαχάρ, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέρεται στη μετεγγραφή του στον Θρύλο μας, με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια από την Χάποελ Μπερ Σέβα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, τον προπονητή και τη διοίκηση που με επέλεξαν να γίνω μέλος αυτού του υπέροχου ποδοσφαιρικού συλλόγου. Ευχαριστώ επίσης τους ατζέντηδες μου Ronen Katzav, Idan, Adam και Roei για την πραγματοποίησή της μεταγραφής. Είναι τεράστια τιμή για μένα να φοράω την φανέλα της μεγαλύτερης και πιο επιτυχημένης ομάδας στη χώρα και να διατηρώ τη φήμη της. Ήρθα στην Κύπρο με μεγάλο κίνητρο για να κερδίσω τίτλους και να βελτιωθώ με τους νέους φίλους μου.

Υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για το σύλλογο. Γνωρίζω ότι ο ΑΠΟΕΛ, όπως κάθε χρόνο, έχει τα βλέμματά του στο να κερδίσει το πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού και δεν μπορώ να περιμένω να γνωρίσω τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Σας ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή σας, θα σας δω στο γήπεδο. Μόνο ΑΠΟΕΛ»

Previous post

Προτάθηκε ο Ντι Μαϊο

Next post

Φουλάρει για τις επόμενες κινήσεις