ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας η Ομόνοια και ο ΑΠΟΕΛ δεν σκέφτεται τίποτα άλλο από την νίκη.

Τα παιχνίδια με τους πράσινους δεν είναι απλά ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα ούτε ένα παιχνίδι απλά τριών βαθμών. Διαχρονικά οι μεταξύ μας αναμετρήσεις συγκέντρωναν μεγάλο ενδιαφέρων ανεξαρτήτως της αγωνιστικής κατάστασης που είχαν οι ομάδες. Τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και η Ομόνοια στα μεταξύ μας παιχνίδια μεταλλάσσονται, προσθέτουν στο παιχνίδι τους δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα καθώς μια νίκη κόντρα στον αιώνιο έχει την δικιά της σημασία.

Φυσικά πλέων τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά, οι ποδοσφαιριστές «φανέλες» δεν υπάρχουν ούτε στη μια ούτε στην άλλη ομάδα ενώ ελάχιστοι από τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Δευτέρας γνωρίζουν τι εστί ΑΠΟΕΛ vs Ομόνοια. Η απουσία του κόσμου κάνει ακόμα πιο «ξενέρωτη» την αναμέτρηση μιας και η αντιπαλότητα στις εξέδρες είναι ένα στοιχείο που χαρακτήριζε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Καλός ή κακός αυτά είναι πλέων τα δεδομένα μας και πρέπει να προσαρμοστούμε στην νέα τάξη πραγμάτων αλλά για όλους εμάς που μεγαλώσαμε και ζήσαμε από μικρά παιδιά τα ντέρμπυ με την Ομόνοια αναπολούμε τις παλιές καλές εποχές.

@orangeWOLF

Previous post

Σεληνιάζεται

Next post

Ας μην βιαζόμαστε