ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Χρήζει μεγάλης βελτίωσης σε πολλά…

Απλά νίκησε τη Δόξα Κατωκοπιάς. Την πιο αδύνατη (βλέπε βαθμολογία) ομάδα στο πρωτάθλημα. Τίποτε παραπάνω δεν πέτυχε η ομάδα του Κόρε Ινγκερμπρίγκτσεν και δεν υπάρχει λόγος να γίνεται ειδική αναφορά για το τελευταίο παιχνίδι.

Αγωνιστικά, η απόδοση κυμάνθηκε απλά σε καλά επίπεδα για ένα περίπου 20λεπτο στο α΄ημίχρονο. Γίνεται αντιληπτό και πρέπει παράλληλα να γίνει κατανοητό από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές πως χρήζει μεγάλης βελτίωσης ολόκληρος ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται για να έχει απαιτήσεις να αλλάξει προς το καλύτερο την μοίρα της.

Ο Νορβηγός προπονητής έδειξε στα δύο τελευταία παιχνίδια την ετοιμότητα του για να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Λογικά, αναμένεται ότι θα προχωρήσει ξανά σε μαζεμένες αλλαγές εν όψει του κυπέλλου και είναι πιθανό το σενάριο να δούμε σε μεγάλο ποσοστό την 11άδα που προτίμησε να αγωνιστεί στο Τσίρειο.

Όποια και να είναι η 11άδα του προπονητή, πρέπει να βρει την ιδανική φόρμουλα για να ξεκλειδώσει την άμυνα του Απόλλωνα, αν θέλει να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης, με παράλληλη όμως διατήρηση του μηδέν παθητικού στην άμυνα.

Το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Ενδεχόμενη πρόκριση θα δημιουργήσει ιδανική ψυχολογία και θα την επαναφέρει με απαιτήσεις στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Λείπει εξάλλου μέχρι τώρα, μία μεγάλη επιτυχία στις εγχώριες διοργανώσεις, όπως λείπει επίσης ένα νικηφόρο αποτέλεσμα σε παιχνίδι με ομάδες που είναι ανταγωνιστές στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχοντας λοιπόν στο μυαλό το πώς εξελίχθηκε ο πρώτος αγώνας, ο κύριος Ινγκερμπρίγκτσεν  αναμένεται να ετοιμάσει το πλάνο αντιμετώπισης του αντιπάλου.

Το αποτέλεσμα του μεθαυριανού αγώνα περιμένουν και οι διοικούντες που έχουν μέχρι τώρα πραγματοποίησαν όλα όσα τους είπε και ζήτησε ο προπονητές με τρεις μεταγραφές και άλλες τόσες αποχωρήσεις.

Μιχάλης Παπαγεωργίου 

Previous post

Η επιμονή Κόρε για «Ντέβι»

Next post

Τέσσερα ματς που θα κρίνουν πολλά