ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Χωρίς άγχος αλλά με πάθος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ με απογευματινή προπόνηση στο «Tofiq Bahramov» χωρίς αγωνιστικά προβλήματα για την αυριανή αναμέτρηση με την Καραμπάχ.

Οι μόνοι απόντες είναι οι Άλεφ, Σάβιτς και Βούρος με τον Τόμας Ντολ να έχει ήδη καταλήξει στο πλάνο που θα χρησιμοποιήσει για να ανατρέψει το 2-1 του ΓΣΠ. Όλα δείχνουν ότι Λαφράνς και Σόουζα θα πάρουν φανέλα βασικού για να κλείσουν τα κενά, ενώ το πιο πιθανό είναι ότι αλλάζει και το σχήμα σε 4-2-3-1.

Αυτό που έδειξε πάντως ο Γερμανός και στη διάσκεψη τύπου, είναι ότι ξέρει πολύ καλά πως θα αντιμετωπίσει τους Αζέρους. Είδε το πρώτο ματς και θέλησε να διορθώσει κάποια λάθη στις προπονήσεις που έγιναν αυτές τις ημέρες. Θαύματα… δεν μπορεί να κάνει, ωστόσο φαίνεται βέβαιος ότι το ΑΠΟΕΛ θα είναι καλύτερο στον επαναληπτικό.

Οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να κάνουν το αυτονόητο. Να κυνηγήσουν όλες τις πιθανότητες που υπάρχουν και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι παίκτες φαίνονται… απελευθερωμένοι, και με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, δεν φαίνονται αγχωμένοι. Ξέρουν τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση, ξέρουν όμως και τις δυνατότητές τους, ως ρόστερ και ως μονάδες…

 

 

 

 

 

sport-fm

Previous post

«Δεν ανησυχώ, αλλά...»

Next post

Θρύλος είσαι, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!