Ποδοσφαιρο

Αποφασίζει ο Τραμετσάνι

Αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ΑΠΟΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπο με την ΑΕΛ το βράδυ της Κυριακής (19:00) στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού θα είναι το πρώτο με τον Πάολο Τραμετσάνι στον πάγκο.

Ο Ιταλός προπονητής έχει αποκτήσει μια γενική εικόνα για τους ποδοσφαιριστές μέσω των προπονήσεων και των βίντεο και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι πρώτες επιλογές που θα κάνει. Οι τελευταίες προπονήσεις, μετά και την επιστροφή όλων των διεθνών είναι πολύ σημαντικές, με τον Τραμετσάνι να παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ιωάννου και Ντε Βινσέντι είναι εκτός. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος και ο δεύτερος ανέτοιμος. Από κει και πέρα, Νσούε και Εφραίμ είναι στην τελική ευθεία της επιστροφής μετά από ένα μήνα και πλέον είναι θέμα ετοιμότητας το πότε θα επιστρέψουν.

Ο αγώνας έχει ψηλό βαθμό δυσκολίας και θα πρέπει να καταβληθεί μέγιστη προσπάθεια για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ομάδας που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

 

 

Ανδρέας Ανδρέου

Previous post

Εγχειρήσεις με προεκτάσεις

Next post

Απαρτία για πρώτη φορά!