ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Από σήμερα Πολωνία

Από το πρωί βρίσκεται η Ομάδα μας στην Πολωνία. Ο Μάριο Μπέιν με το επιτελείο του και τους ποδοσφαιριστές έφθασαν στην Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί θα μπουν οι βάσεις για μια ακόμη δύσκολη και μεγάλη χρονιά.

Είναι πάντως στοίχημα και για τις δυο πλευρές. Από τη μια ο Μπέιν με το επιτελείο του θα πρέπει να προσαρμοστούν στην Ομάδα και να μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές όλα όσα πρέπει. Από την άλλη και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν εμπιστοσύνη στον προπονητή και να κάνουν όλα αυτά που θέλει στο γήπεδο.

Έτσι λοιπόν η Ομάδα μας βρίσκεται από σήμερα στην Πολωνία για την προετοιμασία. Εκεί θα είναι μέχρι και την 1η του Ιούλη. Θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια και Μπέιν θα περάσει την φιλοσοφία του. Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 24 του μήνα και αντίπαλος μας θα είναι η Άρκα Γκντίνια η οποία την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο της Πολωνίας. Έπειτα θα αγωνιστούμε με την Σαντέζια, πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας της Πολωνίας στις 27 του μήνα και θα ολοκληρώσουμε τα φιλικά στις 29 του Ιούνη όπου θα αναμετρηθούμε με την πρωταθλήτρια Λετονίας Σπαρτάκ Γιούρμαλα.

Previous post

Όταν ο Θρύλος χορεύει τάνγκο

Next post

Έφτασε στο προπονητικό κέντρο η αποστολή μας