ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Απλή Bολιδοσκόπηση από την Αλ Αχλί για Δώνη»

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι αλλά και το θέμα Δώνη – Αλ Αχλί είναι τα κυριάρχα θέματα στον τύπο για την Ομάδα μας. Παράλληλα όμως υπάρχει και το παιχνίδι με τον Ερμή αλλά και ο προβληματισμός σε συγκερκιμένα θέματα (άμυνα). Στο πλαίσιο αυτό ο Νεκτάριος Πετεβίνος παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Για το ντέρμπι: «Μπήκαμε καλά με δυο τέρματα. Η Ομόνοια μείωσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και από εκεί και πέρα δεν ήμασταν συνεπείς όσο αφοράν την ουσία καθώς χάσαμε ευκαιρίες για τρίτο και τέταρτο τέρμα. Είναι κάτι που συνηθίζουμε δυστυχώς καθώς μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια και δεν τα καθαρίζουμε. Είναι κάτι που μας προβληματίζει από τη μια και από την άλλη πρέπει να τα διορθώσουμε καθώς μπαίνουν και τα play off και κάπου θα το πληρώσουμε»

Για την άμυνα: «Η άμυνα και η επίθεση είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Από τη στιγμή που σκοράρεις δυο τέρματα και θες να κλειδώσεις ένα παιχνίδι δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη να σκοράρεις και τρία και τέσσερα τέρματα. Όταν έχεις δυο τέρματα διαφορά πρέπει να το διασφαλίσεις»

Για την επιστροφή Καρλάο: «Ο Καρλάο δεν αγωνίζεται μόνος τους. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι εκτός για δυο μήνες, αλλά η ομάδα είναι στην πρώτη θέση λέει πολλά. Δεν σημαίνει πως δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα τραυματισμών ή καρτών. Πρέπει να σταθεροποιηθεί συνολικά η απόδοση μας στην άμυνα. Πρέπει και ο Νικόλας να πάρει παιχνίδια πάνω του, πρέπει και τα άλλα παιδιά να πάρουν χρόνο μαζί. Το γεγονός πως τα παιδιά δεν έχουν αγωνιστεί πολλές φορές μαζί είναι ένα θέμα»

Για το τρίτο ημίχρονο του αγώνα: «Δεν έχει αλλάξει κάτι για εμάς μετά τον αγώνα. Τα λάθη γίνονταν και θα γίνονται. Αν έχεις ομάδα που μπορεί να αντεπεξέλθει στο γήπεδο, θα αντεπεξέλθει. Αυτό που χρειάζεται περισσότερη τεκμηρίωση είναι η θέση της Ομόνοιας καθώς όταν κάνει δήλωση πως το αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο πρέπει να το τεκμηριώσεις»

Τα αγωνιστικά νέα για τη συνέχεια: «Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι με τον Ερμή. Πάμε στον αγώνα για την πρόκριση αλλά παράλληλα πρέπει να δείξουμε βελτίωση. Το 2-0 δεν είναι αποτέλεσμα που δεν μπορεί να ανατραπεί. Εκτός είναι ο Εφραίμ και ο Λάγο τα υπόλοιπα παιδιά είναι κανονικά»

Για το θέμα Δώνη: «Ο κύριος Δώνης έχει ενημερώσει πως δέχτηκε μια βολιδοσκόπηση. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, και αν υπάρξει θα μας ενημερώσει»

Για τις επόμενες κινήσεις εάν υπάρξει πρόταση στον Γιώργο Δώνη: «Δεν μπορώ να μιλώ υποθετικά. Αν υπάρξει κάτι θα το συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι»

season tickets 2019-2020
Previous post

Πρόκριση και πρωτιά

Next post

Στο Κατάρ για τουρνουά η Κ17