Ποδοσφαιρο

Ανάγκη σωστής αξιοποίησης του δυναμικού

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ, επαναρχίζουν στις 19 Οκτωβρίου, στο εντός έδρας ματς με τη Δόξα, ενώ θα ακολουθήσει το πολύ σημαντικό εκτός έδρας ματς με την Καραμπάχ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Γενικότερα οι γαλαζοκίτρινοι μπαίνουν σε μια διαδικασία μαζεμένων, δύσκολων και σημαντικών αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη και είναι απαραίτητο να ανεβάσουν απόδοση και να παρουσιαστούν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήταν στα τελευταία ματς.

Σημειώνουμε ότι μετά τα ματς με Δόξα και Καραμπάχ, θα ακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα (28 Οκτωβρίου), ενώ τον Νοέμβριο πραγματικά έρχεται πρόγραμμα «φωτιά».

Συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου θα γίνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, θα ακολουθήσει στις 7 του ίδιου μήνα ο εντός έδρας αγώνας με την Καραμπάχ, το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο στις 10 Νοεμβρίου, ο αγώνας με την Πάφο στο ΓΣΠ στις 23 Νοεμβρίου και ο αγώνας με τη Ντουντελάνζ εκτός έδρας στις 28 του ίδιου μήνα. Θα ακολουθήσει το ντέρμπι με την Ομόνοια στις 2 Δεκεμβρίου με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο Α’ γύρος του πρωταθλήματος.

Είναι εκ’ των πραγμάτων αδύνατον να παίζουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές σε όλα τα ματς στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί και ο Τόμας Ντολ καλείται να ζυγίσει σωστά τα δεδομένα και να κάνει σωστή διαχείριση του ρόστερ που έχει στη διάθεση του.

Υλικό υπάρχει και ευθύνη της προπονητικής ομάδας είναι η σωστή αξιοποίηση του και ο σωστός διαμοιρασμός του χρόνου συμμετοχής για να μπορέσει η ομάδα να βγάλει στο γήπεδο την ποιότητα που διαθέτει και να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Previous post

Aπό χίλια μύρια κύματα

Next post

Ο Νικόλας και οι ομάδες που τον παρακολουθούν