ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αν μείνει ας τον εκμεταλλευτούμε σωστά

Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πιθανό φαντάζει το να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ο Νικόλας Ιωάννου μιας και η Νότιγχαμ έχει αποσυρθεί, ενώ δεν είναι δεδομένο πως ο ποδοσφαιριστής θα επιλέξει Μπρέσια.

Με το ρόστερ ως έχει η παραμονή του Νικόλα θα προσθέσει ακόμη μια πολύτιμη επιλογή, φθάνει να εκμεταλλευτούμε τον ποδοσφαιριστή ως πρέπει. Ο Νικ δεν είναι το κλασικό αριστερό μπακ και δεν μπορεί να είναι η πρώτη και αναντικατάστατη επιλογή εκεί. Υπάρχει και ο Γουίλερ και μας έδειξε το παιδί πως αξίζει να πάρει ευκαιρίες, ενώ και ο Ζεράλδες μπορεί να αγωνιστεί. Δεν λέμε ότι το να βλέπουμε σε κάποια παιχνίδια τον Νικόλα αριστερά είναι λάθος, όμως δεν μπορεί να χρεωθεί όλη τη χρονιά.

Ο Νικόλας όμως μπορεί να δώσει λύσεις κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Εκεί είναι η φυσική του θέση και για την ακρίβεια μπορεί να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα σε τριάδα ως αριστερός στόπερ (όμως το σενάριο τριάδας δεν πολυπαίζει φέτος). Άρα με τον Νικόλα να αποτελεί επίσης επιλογή στα στόπερ η ομάδα γεμίζει για τα καλά. Με Σάντος, Μερκή, Ζόρζε, Σιέλη και Ιωάννου (ακόμη και Ενσούε όταν χρειαστεί) θεωρητικά έχεις μπόλικες επιλογές και μπορείς να βρεις το δίδυμο που θα δέσει.

Γενικότερα ο Νικόλας είναι ένας παίκτης που αν τον εκμεταλλευτείς σωστά θα κερδίσεις αρκετά. Ας μην προτρέχουμε όμως γιατί υπάρχει καιρός ακόμη και η μεταγραφή είναι επίσης πιθανή. Θα το δούμε…

Naranjo

 

Previous post

Εδώ απλά γελάμε (ΤΡΟΛΣφώτος)

Next post

Ηγέτης...