ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ακόμα ένας τελικός

Η Ομάδα μας αντιμετωπίζει την Ζρίνσκι την Πέμπτη στο Γ.Σ.Π με φόντο τα play-offs του Europa League. Χωρίς τους Βίκτωρα Κλωναρίδη και Μπεν Σαχάρ, ο Θρύλος καλείται να κάνει αισθητή την παρουσία του, όπως αυτός πολύ καλά ξέρει στην Ευρώπη και να πάρει την πρόκριση.

Το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πραγματοποιήσουμε ακόμη μία κόντρα στους Βόσνιους. Βελτίωση υπάρχει, φαίνεται παιχνίδι με παιχνίδι που δίνουμε. Ωστόσο θα πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι μετά από κάθε αγώνα. Είναι λογικό μεν πως μετά από 16 μεταγραφές η ομάδα χρειάζεται χρόνο, αλλά χρόνος δεν υπάρχει. Κυρίως στην Ευρώπη και ειδικότερα σε αυτή τη περίεργη χρονιά με τους μονούς αγώνες.

Για αυτό και πρέπει οι παίκτες μας να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό την Πέμπτη και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Οι Βόσνιοι μπορεί να μην είναι το μεγάλο όνομα ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους υποτιμήσει. Αρχίσαμε να γινόμαστε γραφικοί ωστόσο θα το πούμε ξανά. Μονός αγώνας δεν σηκώνει λάθη! 

Πορτοκαλί Πύραυλος

Previous post

Με τους χόχους η τελευταία φορά

Next post

Κορυφαίος ο παικταράς Ανουάρ