ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

16 εκατομμύρια θα βάλουν οι Γερμανοί επενδυτές!

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνει η εφαρμογή του plan Β από τον Πρόδρομο Πετρίδη για οικονομική ενίσχυση της ομάδας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το TVONE στο κεντρικό του Δελτίο, περίπου 16 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μπουν στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ από τους επενδυτές τα επόμενα χρόνια.

Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων αθόρυβα και μεθοδικά κατάφερε να προσελκύσει τους Γερμανούς επενδυτές στηριζόμενη στο όνομα που δημιούργησε ο ΑΠΟΕΛ μέσα από τις επιτυχίες στην Ευρώπη με την παρουσία στους ομίλους του Tσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, άλλα και στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TVONE η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τους επενδυτές αφορά την αγορά μετοχών της εταιρίας ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα που θα μπουν άμεσα στο ταμείο της εταιρίας. Παράλληλα η συμφωνία περιλαμβάνει και το ιδιόκτητο γήπεδο των γαλαζοκιτρίνων που θα ανεγερθεί.

Οι Γερμανοί επενδυτές θα αποκτήσουν το 25% των μετοχών του γηπέδου καταβάλλοντας ένα ποσό κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Άλλα περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ θα δοθούν από τους επενδυτές προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος του ιδιόκτητου γηπέδου για 5 χρόνια.

Η συμφωνία βρίσκεται στα τελικά της στάδια καθώς τυγχάνει νομοτεχνικής μελέτης και αφού εγκριθεί τότε θα ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Η πιο πάνω είδηση είναι του Ανδρέα Αναστασίου

season tickets 2019-2020
Previous post

Χωρίς τους διεθνείς και άλλους τρεις

Next post

Η επιστροφή του Ρουέδα