Τα ΜΜΕ για 'μας

Χωρίς Μοράις και Σέρτζιο μετά από 3 χρόνια

Χωρίς τους Νούνο Μοράις και Μάριο Σέρτζιο θα παραταχθεί αύριο το ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Ερμή στο ΓΣΠ, κάτι που δεν είναι το πλέον σύνηθες, αφού πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι εδώ και χρόνια.

Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από τρία σχεδόν χρόνια, οι “γαλαζοκίτρινοι” θα δώσουν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος χωρίς τουλάχιστον ένας εκ των δύο όχι απλά να μην βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, αλλά να μην πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Για να βρούμε πότε οι δύο Πορτογάλοι απουσίαζαν από αγώνα πρωταθλήματος του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να γυρίσουμε αρκετά το χρόνο πίσω.

Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που οι “γαλαζοκίτρινοι” αγωνίστηκαν χωρίς και τους δύο Ίβηρες άσους ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου 2012 και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Τότε είχαν επικρατήσει με 3-1 της Αλκής στο νέο ΓΣΖ, με το Σέρτζιο να μένει στον πάγκο και το Μοράις να είναι εκτός αποστολής, λόγω τιμωρίας που “κουβαλούσε” από την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο -στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος της σεζόν 2012-13 κανένας εκ των δύο δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ηλίας Πονηρός kerkida.net

Previous post

Σπάνιο!

Next post

H Mόνικα στο «Park des Princes»