Ποδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Θα είναι ιστορική στιγμή»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM και μεταξύ άλλων είπε ότι θα είναι μια ιστορική στιγμή εάν καταφέρουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ.

 Αναλυτικά:

«Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα έδειξε συνεπής και σοβαρή σε ένα παιγνιδι που είχαμε μόνο στόχο τη νίκη»

«Μετά το 3-0 ήταν εντελώς διαφορετικό το παιγνίδι με τον Ερμή, χωρίς εντάσεις, είχαμε κατοχή αλλά χάσαμε την δημιουργικότητα της, φαινόταν ότι δεν κινδύνευε η ομάδα, ήταν και τα δύσκολα παιγνίδια που έπονται. Συνεχίζουμε και βλέπουμε το παιγνίδι κυπέλλου»

«Δεν σημαίνει τίποτα η επάνοδος στην κορυφή, ότι σημαίνει για μας το 5Χ3 έτσι σημαίνει και για τον Απόλλωνα. Η κάθε ομάδα έχει τις πιθανότητες της για το πρωτάθλημα»

«Σε αυτή την περίοδο πρωταθλήματος, έχουμε σημειώσει αρκετές φορές ότι βρισκόμαστε σε ένα ευχάριστο χρονικό σημείο, γιατί το ιατρικό δελτίο δεν είναι πλέον γεμάτο.

Η ομάδα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται λόγω του βάθους του ρόστερ και πλέον στον β’ γύρο στην β’ φάση του πρωταθλήματος να είναι όλοι στη διάθεση του κ. Φινκ. Το θέμα με τις κάρτες θα υπάρχει και ισχύει για όλους»

Για τα στοιχεία που ξεχώρισαν χθες: «Επανήλθε ο Βινίσιους, γίνεται ομαλή επαναφορά και του Αλωνεύτη, επέστρεψε και ο Εφραίμ, ο Χαραλαμπίδης ήταν πολύ καλός και ο Τζιμπούρ πολύ αποτελεσματικός, αλλά ειδικά στο πρωτο 45λεπτο είναι η ομάδα που έκανε τη διαφορά».

Διπλές υποχρεώσεις: «Έχουμε πλέον παιγνίδια συνεχόμενα και ντέρμπι. Για μας τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα και από μηδενική βάση. Αυτή τη στιγμή περιοριζόμαστε στο κύπελλο, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιγνίδι αυτό με την Ομόνοια και εκεί επικεντρωνόμαστε. Δεν θέλουμε να χάσουμε την πρόκριση, θέλουμε να περάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε ξανά το τρόπαιο. Πάμε στον αγώνα της Τετάρτης ξεκινώντας από το 0-0».

«Ξεκινήσαμε και φέτος έχοντας στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Είναι σημαντικό να πάρουμε δυο συνεχόμενα νταμπλ, θα είναι μια ιστορική στιγμή εάν επιτευχτεί. Όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Για κόσμο: «Από την παρουσία του κόσμου είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι οι δυνατότητες είναι μεγαλύτερες και μπορούν περισσότεροι να είναι δίπλα στην ομάδα στα ντέρμπι που έπονται».

Previous post

Πρώτος!

Next post

Ο αρχηγός είναι εδώ!