Ποδοσφαιρο

Ο «μάγος» επέστρεψε!

Ο Ντε Βινσέτι με μια μεστή, ουσιαστική εμφάνιση στο χθεσινό ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πιστοποίησε την αγωνιστική αναγέννηση του.

Ο Αργεντινός ήταν πραγματικά εξαιρετικός και σε αρκετές περιπτώσεις έδειξε την ποιότητα και την άριστη τεχνική του. Σε κάποιες φάσεις, έκανε ότι ήθελε τους αντιπάλους του!

Είναι αλήθεια ότι όταν μπήκε η Άνοιξη και ο Ντέβι «ψαχνόταν» ακόμα, πιστέψαμε ότι δεν θα μας βοηθούσε, αφού το παράξενο ντεφορμάρισμα του κρατούσε από τα τέλη Αυγούστου του περασμένου χρόνου! Όμως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε έστω και αργοπορημένα να βρει τον καλό εαυτό του.

Στον πρώτο ημιτελικό με τους χόχους, εκτός από το έξυπνο γκολ που πέτυχε είχε πολύ καλή απόδοση, στέλνοντας μηνύματα για την ανάκαμψη του. Έστω και αν άργησε… κάποιους μήνες, ο Ντε Βινσέτι, που θαυμάσαμε στο πρώτο εξάμηνο του στην Ομάδα μας, επέστρεψε και δείχνει αποφασισμένος να βάλει και την δική του σφραγίδα στις νέες επιτυχίες μας.

Καλωσόρισες Τόμας! Δώσε (στους πέντε τελικούς που έμειναν για το νταμπλ) τον καλύτερο εαυτό σου για να κερδίσουμε ξανά την προοπτική των Ευρωπαϊκών αστεριών, του μαγικού και πανέμορφου κόσμου του Champions League.

Previous post

Πραγματικός ηγέτης

Next post

Πιο κοντά στον τίτλο