Το ξερετε οτι

Θέλει παιδί η κα Ρίισε

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Λουίς Αντζέλικα Ρίισε, σύζυγος του άσου του ΑΠΟΕΛ Τζον Άρνε Ρίισε, έχει τη δική της ιστοσελίδα με την ονομασία «louiseangelicariise.com» και συχνά πυκνά φροντίζει μέσω αυτής να ενημερώνει τους θαυμαστές/τριες της για τα νέα της.

Την Κυριακή του Πάσχα, η πανέμορφη κ. Ρίισε αποκάλυψε στο μπλοκ της πως πέρασε τις γιορτές του Πάσχα

«Ο Τζον Άρνε πήρε άδεια και είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε. Γιορτάσαμε το σαββατοκύριακο του Πάσχα στην Κύπρο και τα πάντα ήταν κλειστά. Και εννοώ τα πάντα. Την Κυριακή είχα την ευκαιρία να καθαρίσω το υπόγειο, το πλυσταριό, το γυμναστήριο και άλλα μέρη του σπιτιού που είχα παραμελήσει. Τώρα που το γυμναστήριο είναι καθαρό δείχνει πιο ελκυστικό και ίσως μου έρθει η επιθυμία να το χρησιμοποιήσω», έγραψε η 25χρονη στυλίστρια μόδας.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στα μελλοντικά οικογενειακά της σχέδια και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα: «Την τελευταία εβδομάδα κοιτάζω στο finn.no για διαμέρισμα. Ψάχνουμε ένα μικρό καταφύγιο στο Όσλο γι’ αυτό το καλοκαίρι, αλλά και για να το αξιοποιούμε όταν θα επισκεπτόμαστε το “σπίτι” μας. Δεν είναι μυστικό ότι τελικά θέλουμε να μεγαλώσουμε λίγο την οικογένεια μας, έτσι θα ήταν καλό να έχουμε ένα μικρό διαμέρισμα».

Goal

Previous post

Το βάθος δίνει… άνεση

Next post

«Η ψυχή και η θέληση μας…»