FutsalΠετοσφαιρα

Επαναληπτικοί κυπέλλου σε φούτσαλ και πετόσφαιρα

Διεξάγονται σήμερα οι επαναληπτικοί κυπέλλου φούτσαλ και πετόσφαιρας με τις ομάδες μας να αντιμετωπίζουν την Ανόρθωση σε Λευκόθεο και Θεμιστόκλειο αντίστοιχα.

Στο Λευκόθεο το τμήμα φούτσαλ αντιμετωπίζει στις 19:00 την Ανόρθωση στον επαναληπτικό κυπέλλου του 4-3 που έγινε στο Κίτιον με την ομάδα να χρειάζεται την ανατροπή για να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με την ομάδα μας ωστόσο να έχει απουσίες αφού Στυλιανού και Leo είναι τιμωρημένοι ενώ ο Χρίστος Χριστοδούλου δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η παρουσία του κόσμου είναι εξαιρετικά σημαντική με την εισφορά εισόδου να έχει οριστεί στα 5 ευρώ, παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν ενώ ισχύουν τα σούπερ διαρκείας.

Όσον αφορά το τμήμα πετόσφαιρας φιλοξενείται σήμερα στο Θεμιστόκλειο (19:30) από την Ανόρθωση στον επαναληπτικό του υπέρ μας 3-2. Η ομάδα μας έχοντας ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη της Παρασκευής ευελπιστεί πως θα μπορέσει να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό.

Από αγωνιστικής πλευράς η ομάδα μας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30.

Previous post

Βαθμός… απροβίβαστος!

Next post

Δικαιολογημένη η οργή