Ποδοσφαιρο

Αυτός είναι ο Γιώργος!

Την Τρίτη 21 Απριλίου η Ομάδα μας ανακοίνωσε την σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου (τριετούς διάρκειας), με τον 18χρονο μέσο Γιώργο Χριστοδούλου. Η ιστοσελίδα kerkida.net ετοίμασε το προφίλ του νεαρού ποδοσφαιριστή μας. Αναδημοσιεύουμε το σχετικό κείμενο:

«Ο Γιώργος Χριστοδούλου γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1997 και προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΠ. Προτού μετεγγραφεί στο ΑΠΟΕΛ είχε περάσει από την ΑΕΛ και μάλιστα είχε αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΖ. Από την στιγμή που δεν τα βρήκε με τη Λεμεσιανή ομάδα, μετακόμισε στη Λευκωσία.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που παίζει στον άξονα, κυρίως ως αμυντικό χαφ αλλά έχει και δημιουργικές-εκτελεστικές ικανότητες. Φέτος έγραψε 20 συμμετοχές με την πρωταθλήτρια ομάδα U21 του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και σκόραρε πέντε γκολ.

Ήταν βασικός της ομάδας του Σταύρου Γεωργίου και στο UEFA Youth League, όπου κατέγραψε 5 συμμετοχές (445 λεπτά) και σκόραρε και ένα γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στην ήττα 2-3 μέσα στο ΓΣΖ.

Τους τελευταίους δύο μήνες προπονείται με την πρώτη ομάδα και με την σύμφωνο γνώμη του Φινκ, πλέον έχει υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο “Τζιώρτζης” είχε συμμετοχή και στα δυο φιλικά με την Δόξα.

Τον Ιανουάριο στο 2-0 έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του ενώ πριν από λίγες μέρες (10 Απριλίου) ήταν βασικός στο 6-1 επί της ομάδας της Κατωκοπιάς.

Νικόλας Γωγάκης kerkida.net»

Previous post

Κρητική... κούκλα

Next post

Πόσο κόμπλεξ κατωτερότητας;