Τα ΜΜΕ για 'μας

ΑΠΟΕΛ για Τεϊσέιρα;

Σε σενάρια απόκτησης του 34χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Πετρολούλ Πλοϊέστι, Φιλίπε Τεϊσέιρα, ενέπλεξε το ΑΠΟΕΛ ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή σε δηλώσεις του στον Τύπο της Ρουμανίας.

Ο Μαρσέλο Σιπριάνο, εκπρόσωπος του Τεϊσέιρα, μίλησε στην ιστοσελίδα «adevarul.ro» με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Στεάουα Βουκουρεστίου για να αποκτήσει τον πελάτη του, που κορυφώθηκε μετά και τη συνάντηση που είχαν οι δυο τους σε εμπορικό κέντρο.

«Στον πρώτο γύρο του κυπέλλου καθόμουν στο γήπεδο με εκπροσώπους τουρκικών συλλόγων που ήρθαν να τον παρακολουθήσουν. Νομίζετε ότι θα είναι εύκολο να απορρίψει μια σούπερ πρόταση από κάποια από αυτές τις ομάδες; Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να καταλήξει το καλοκαίρι στη Στεάουα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Ο Φιλίπε έχει δύο καλές προτάσεις από Τουρκία, μία από το ΑΠΟΕΛ, μία από την Ελλάδα και μία από το Αζερμπαϊτζάν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μάνατζερ του έμπειρου παίκτη, από το βιογραφικό του οποίου ξεχωρίζουν οι παρουσίες που είχε σε Γαλλία και Αγγλία με τις Παρί Σεν Ζερμέν και Ουέστ Μπρόμ αντίστοιχα.

shootandgoal.com

Previous post

Τεστ ετοιμότητας

Next post

Με το 6ο γράφουμε ιστορία!