Τα ΜΜΕ για 'μας

«ΑΠΟΕΛίστες» για ένα βράδυ!

O ΑΠΟΕΛ θα έχει τουλάχιστον έναν νέο υποστηριχτή στον τελικό της 20ής Μαΐου! Και αυτό διότι σε περίπτωση που κατακτήσει το τρόπαιο η ΑΕΛ, αυτομάτως δεν θα έχει καμία αξία η τέταρτη θέση του πρωταθλήματος αναφορικά με τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ.

Να θυμηθούμε τι ισχύει αναφορικά με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της περιόδου 2015-16: Ο πρωταθλητής θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (14-15/7), ο κυπελλούχος στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (16/2), ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα αγωνιστούν στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ (2/7).

Από τη στιγμή, όμως, που ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί το πρωτάθλημα και αναμένεται να τερματίσει σε μία από τις προνομιούχες θέσεις, αν κατακτήσει το κύπελλο θα ανοίξει τον δρόμο στον τέταρτο της βαθμολογίας, καθώς ο χαμένος του τελικού δεν εξασφαλίζει συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Και κάτι σημαντικό: σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΠ, ο τελικός κυπέλλου θα διεξαχθεί για πρώτη φορά μετά από χρόνια πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το ενδιαφέρον θα είναι στα ύψη στην τελευταία στροφή του μαραθωνίου, σε περίπτωση που το κύπελλο καταλήξει στη Λεμεσό, ειδικά αν η κατάσταση στη βαθμολογία πριν από την 32η αγωνιστική είναι σαν τη σημερινή: 3η η Ομόνοια (49), 4η η ΑΕΚ (48) και 5η η Ανόρθωση (47).

 

sentragoal.com.cy

Previous post

Για 5η φορά τελικός με την ΑΕΛ

Next post

Η κούκλα Αντριάνα Λίμα