ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο προπονητής της Ομάδας μας Τόρστεν Φινκ στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση δήλωσε περήφανος για την Ομάδα μας και τους παίκτες της:

«Σήμερα είδαμε ένα πολύ καλό και εντυπωσιακό για τους φιλάθλους παιχνίδι. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα και αυτό ίσως να οφειλόταν στο γεγονός ότι ήταν το τρίτο μας παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα. Μείναμε με δυο βαθμούς μπροστά στην κορυφή μετά από μια τόσο δύσκολη εβδομάδα όμως θα ήθελα να κερδίζαμε αυτό το παιχνίδι. Αρχίσαμε χωρίς ρυθμό και αυτό οφειλόταν στα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο αντίπαλος ήταν καλός, είχε τον χρόνο και προετοιμάστηκε κατάλληλα την στιγμή που εμείς είχαμε παιχνίδι Κυπέλλου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Όταν βρίσκεσαι τρεις φορές πίσω στο σκορ και επανέρχεσαι είναι σημαντικό και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Κυπριακό ποδόσφαιρο και είναι αυτό που θέλουμε όλοι».

Για την αλλαγή του Λάνιγκ, ο κ. Φινκ δήλωσε:
«Ήταν καθαρά ότι θέλαμε να κάνουμε fairplay και να προστατέψουμε την ομάδα γιατί ο Λάνιγκ ήταν κοντά στο να δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα».

Previous post

«Κάναμε τα πάντα...»

Next post

Δεν πήραμε ότι αξίζαμε (φωτός)