Τα ΜΜΕ για 'μας

Να το κάνει όπως πέρσι

Τονίζεται συνεχώς στο ΑΠΟΕΛ ότι εκείνο που χρειάζεται η ομάδα είναι η σταθερότητα και αυτή είναι μια πραγματικότητα που έχει στοιχίσει στην ομάδα στη μέχρι τώρα φετινή της πορεία. Δεν τίθεται θέμα ικανοτήτων αλλά είναι και φυσιολογικό με τόσους πολλούς τραυματισμούς που είχε τα ΑΠΟΕΛ και με συνεχείς διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα να μην μπορεί να βρει σταθερότητα.

Πλέον με τα αγωνιστικά δεδομένα να είναι καλύτερα αφού έχουν ξεπεραστεί οι τραυματισμοί που κράτησαν ποδοσφαιριστές για μεγάλο διάστημα εκτός δράση, στο ΑΠΟΕΛ φιλοδοξούν ότι η ομάδα στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος θα είναι άκρως ανταγωνιστική σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες για να υλοποιήσει τους πρωταγωνιστικούς της στόχους.

Στον αγώνα με τον Ερμή θα υπάρχουν ωστόσο απουσίες λόγω των τιμωριών αφού ο Τόρστεν Φινκ δεν υπολογίζει τους Σέρτζιο, Μοράις, Ντε Βινσέντι και Καρλάο, ωστόσο είναι αγώνας όπου οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι φαβορί και καλούνται να βρουν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη. Το βάθος στο ρόστερ είναι αυτό που κράτησε το ΑΠΟΕΛ στα ψηλά και στη μάχη του τίτλου.

Μπορεί να του έλειπε η σταθερότητα, όμως οι πολλές επιλογές έδωσαν τη δυνατότητα στους «γαλαζοκίτρινους» να αντέξουν και να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης και των δύο τίτλων. Από τη στιγμή που πλέον οι επιλογές αυξάνονται σημαντικά όλοι στο «γαλαζοκίτρινο» στρατόπεδο είναι αισιόδοξοι ότι τα καλύτερα έρχονται και προσδοκούν σε ιδανικό φινάλε της χρονιάς, κάτι που έγινε και πέρσι. Είναι οδηγός η περσινή πορεία και φιλοδοξούν όλοι στο ΑΠΟΕΛ ότι θα επαναλάβουν τις επιτυχίες που είχε η ομάδα κατακτώντας το νταμπλ.

Κώστας Παναγιώτου sport-fm.com.cy

Previous post

Orange Arena!

Next post

Να πάρει ξανά το προβάδισμα