Τα ΜΜΕ για 'μας

Η «ακροβασία» του Θρύλου

Κομβικής σημασίας είναι το παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τον ΑΠΟΕΛ.

Εάν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ανόρθωσης και διατηρηθεί σε νικηφόρα τροχιά, ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό τη δυναμική του όσον αφορά στην κατάκτηση του τίτλου.

Ανεξαρτήτως του τι έγινε στις φετινές του αναμετρήσεις με την «Κυρία» (τρεις νίκες στο πρωτάθλημα), αύριο θα είναι ένα διαφορετικό 90λεπτο στο στάδιο της Λάρνακας και θα χρειασθεί τεράστια προσπάθεια για να καρπωθεί τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, κάθε λόγο έχει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ να αισθάνεται ικανοποιημένος βλέποντας τον Καρλάο να δηλώνει «παρών» στο ντέρμπι, ωστόσο από την άλλη ο Φινκ δεν μπορεί να υπολογίζει σε άλλα σημαντικά του «όπλα».

Εκτός από τους παροπλισμένους έως το τέλος της σεζόν Πάρντο και Σωτηρίου, δεν υπολογίζει στους Σέρινταν και Νάφιου που δεν ξεπέρασαν το πρόβλημά τους (εκτός αποστολής έμεινε ο επίσης τραυματίας Κωνσταντίνου).

Ο Γερμανός κόουτς, κατέληξε στις αποφάσεις του όσον αφορά στο αρχικό σχήμα. Μπροστά από τον Χιώτη θα είναι οι Καρλάο, Αμορίν και στα άκρα της άμυνας οι Σέρζιο, Ρίισε.

Το δίδυμο στην «καρδιά» του κέντρου θα συνθέσουν οι Μοράις, Λάνιγκ και τις θέσεις στις πτέρυγες διεκδικούν οι Εφραίμ, Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης.

Καλές πιθανότητες για να είναι ο άμεσος υποστηρικτής των ενεργειών του Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης, συγκεντρώνει ο Ντε Βινσέντι που εξέτισε την τιμωρία λόγω καρτών.

 

sentragaoal.com.cy

Previous post

Πρόσκληση Μετόχων

Next post

Διπλό και… εκτοξεύεται