Τα ΜΜΕ για 'μας

Εμπρός για… νταμπλ!

Mετά το θρίαμβο και την τριάρα επί της Ομόνοιας το κλίμα στο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλό, αφού αφενός… διαγράφηκε η απογοήτευση που υπήρχε στις τάξεις του κόσμου κι αφετέρου οι “γαλαζοκίτρινοι” κέρδισαν με επιβλητικό τρόπο τον “αιώνιο” αντίπαλο, δείχνοντας τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας.

Ο κόσμος, πλέον, έχει… ξεσηκωθεί και στα εναπομείναντα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο είναι αποφασισμένος να δώσει δυναμικό παρόν.

Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι η παρουσία τους είναι απαραίτητη στους τελικούς που απομένουν και πως από τη στιγμή που ζουν και αναπνέουν για το δεύτερο σερί νταμπλ άπαντες οφείλουν να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Παράλληλα, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως στο “γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο” όλοι είναι ένα και πως κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η σοβαρότητα και οι χαμηλοί τόνοι.

Μάλιστα, διόλου τυχαίο δεν είναι ότι μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια κι ενώ ήρθε μία πολύ μεγάλη νίκη δεν υπήρξαν θριαμβολογίες, όπως σε άλλες περιπτώσεις, και διοίκηση, παίκτες και προπονητές… γύρισαν άμεσα σελίδα, κοιτάζοντας την επόμενη μέρα.

Πλέον, γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτό που μετράει είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια και στο χέρι τους είναι να παρουσιαστούν αποφασισμένοι και παθιασμένοι τις επόμενες 40 μέρες, όταν και στα εναπομείναντα παιχνίδια θα κριθούν και οι δύο τίτλοι.

kerkida.net

Previous post

Μαντούκα και μεταγραφές

Next post

Προσφέρουμε τρία εισιτήρια