Τα ΜΜΕ για 'μας

Δεν ήταν η πρώτη φορά…

Όχι μια αλλά ούτε δυο. Τρεις φορές απάντησε στα γκολ της Ανόρθωσης ο ΑΠΟΕΛ και πέρασε από το Αντώνης Παπαδόπουλος με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ένας βαθμός ο οποίος ίσως παίξει και τον δικό του ρόλο στον μεγάλο στόχο των γαλαζοκίτρίνων όπου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το ίδιο σκηνικό στήθηκε και με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ σε αυτό το μεγάλο 4-4. Οι Λαρνακείς προηγήθηκαν τέσσερεις φορές στο σκορ με τους γαλαζοκίτρινους να ισοφαρίζουν αντίστοιχα.

Στην οικογένεια των γαλαζοκιτρίνων από τον χθεσινό αγώνα, μένουν ικανοποιημένοι μόνο από τον βαθμό παρά οτιδήποτε άλλο. Αυτό γιατί δέχθηκε τρια γκολ από αμυντικά λάθη και όποτε έμπαινε στον αγώνα κατάφερνε να δεχθεί κάποιο γκολ, και ξανά από την αρχή.

Ωστόσο με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να μην χάσει και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα παρέμεινε πρώτο στο βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία αλλά και όλους στην οικογένεια του Αρχαγέλλου είναι ο τρόπος με τον οποίο δέχθηκε τα γκολ. Αμυντικά λάθη τα οποία στοίχησαν στην ομάδα αφού βρισκόταν διαρκώς πίσω στο σκορ.

Στην επίθεση απλά ήταν άτυχη. Τρια δοκάρια, κλασικές ευκαιρίες που δεν έγιναν γκολ οι οποίες αν πήγαιναν στο στόχο τότε σήμερα μπορούσαμε να μιλάγαμε διαφορετικά. Από τη στιγμή όμως που το αποτέλεσμα γράφει 3-3 αυτό που προβληματίζει είναι η αμυντική λειτουργία.

Ο Τόρστεν Φινκ και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται τις επόμενες αγωνιστικές να βρουν τα λάθη προκειμένου να μην επαναληφθεί ο αγώνας στο Παπαδόπουλος. Μέσα από αυτό τον τρόπο η ομάδα θα βρεθεί και πιο κοντά στον στόχο της όπου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
sigmalive

Previous post

Ανεβαίνει

Next post

Ψυχολογικά