Τα ΜΜΕ για 'μας

Έπιασαν τόπο οι «φωνές»

Μάλιστα αυτό ήταν ΑΠΟΕΛ. Αυτή την ομάδα ήθελαν να δουν αλλά και να βλέπουν οι φίλοι της ομάδας σε κάθε παιχνίδι. Στην οικογένεια των γαλαζοκιτρίνων υπάρχουν παίκτες ποιότητας που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και όπως τόνισε χθες και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Χαράλαμπος Προύντζος έχουν τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Αυτό που έπρεπε να κάνουν ήταν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Το έκαναν και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.

Όπως φαίνεται οι προεδρική παρουσία στον Αρχάγγελο τις προάλλες έκανε καλό στους ποδοσφαιριστές αλλά και στην τεχνική ηγεσία. Ήρθε μια αντίδραση από όλους στην ομάδα από την κορυφή μέχρι και το τελευταίο γρανάζι στη γαλαζοκίτρινη μηχανή και όλα δούλεψαν στην εντέλεια για να φτάσει αυτό το πελώριο 3-0 επί της Ομόνοιας.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν…ακόμη και αυτοί που ήταν στον πάγκο είχαν την απαιτούμενη θέληση και πάθος για να δώσουν και πάλι το χαμόγελο στους φίλους τους ομάδας, όπως τόνισε και ο Χαράλαμπος Προύντζος. Το στοίχημα ήταν αυτό μετά και την ήττα από την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο. Ενδεικτικό του πάθος και της θέλησης ήταν και ο πανηγυρισμός του Φινκ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του με τον Ρίισε.

Ο Γερμανός τεχνικός το πανηγύρισε σαν μικρό παιδί όπως βέβαια και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πλέον η ηρεμία επανήλθε στον Αρχάγγελο. Το πρώτο μεγάλο βήμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου έγινε και πλέον με πιο καθαρά μυαλό θα αρχίσει η προετοιμασία ενόψει Ερμή. Σε ένα παιχνίδι όπου οι γαλαζοκίτρινοι θα θέλουν μόνο τη νίκη και παράλληλά απώλειες των γαλάζιων της Λεμεσού οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Ομόνοια για να σκαρφαλώσουν στην κορυφή.

sigmalive

Previous post

Ένα... με τους παίκτες

Next post

Χάσαμε το προβάδισμα της έδρας