ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πρ. Πετρίδης: «θα είμαστε εκεί για το πλάνο της επόμενης μέρας»

Ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στην Cablenet μετά το τέλος παιχνιδιού κόντρα στον Άρη και της συνέντευξης Τύπου των δύο προπονητών.

Όσα δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης:

«Δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα, λόγω τραυματισμών και ατυχιών. Ευχαριστώ τον κύριο Μιλόγεβιτς, πάνω από όλα στον πραγματικό πρωταθλητή που ήταν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ.Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα είμαστε εκεί για το πλάνο της επόμενης μέρας, νοουμένου ότι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από άλλον να αναλάβει.

Θα είμαστε εκεί, στην συνέλευση που είναι εκλογική. Τον φέραμε ξανά κοντά στον τίτλο και στα προκριματικά της Ευρώπης. Κάποιοι κινδυνολογούν. Δουλέψαμε μετά το ματς με τον ΑΠΟΕΛ για τα οικονομικά για να λειτουργεί ο ΑΠΟΕΛ όπως μέχρι σήμερα. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα όσα ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με την πρωτόγνωρη κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Δεν κρυφτήκαμε, λύνουμε τα οικονομικά προβλήματα και αυτό υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το ίδιο εφόσον θα είμαστε διοίκηση και μετά τις 15 Ιουνίου».

«Πάντα βάζουμε μπροστά το καλό του ΑΠΟΕΛ και ποτέ δεν σκεφτήκαμε να το αφήσουμε ακέφαλο. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Όλα αυτά που ακούγονταν από τους αθλητικογράφους με επικριτική κριτική. Διαψεύσαμε τους πάντες. Είτε οικονομικά προβλήματα, είτε απλήρωτοι παίκτες… είμαστε εκεί και λύνουμε τα προβλήματα».

Για τον νέο προπονητή: «Υπάρχει μικρή λίστα, κάνουμε επαφές, χαίρομαι που δεν βγήκε κάποιο όνομα στην δημοσιότητα. Αυτά τα ονόματα που βγήκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ελπίζω μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας να κλείσει το θέμα».

Για το χρέος: «Δεν θα αναλύσω τα οικονομικά. Η Συνέλευση είναι 15 Ιουνίου. Το έλλειμα αν δεν μπαίνει η ομάδα ομίλους είναι της τάξεως των 6-7-8 εκατομμυρίων. Δεν μπήκαμε ομίλους τα τελευταία τρία χρόνια».

Είναι διαχειρίσιμο; «Θα το διαχειριστούμε, έχουμε το πλάνο μας».

Ποιος είναι ο λόγος που φεύγει ο προπονητής; «Για τους δικούς τους λόγους ο άνθρωπος θέλει να πάει κάπου αλλού όσο ευχαριστημένος και αν είναι. Δεν μπορώ να μπω εμπόδιο στις φιλοδοξίες κάποιου. Τον ευχαριστούμε, ήταν κύριος και αυτός και οι συνεργάτες του».

Previous post

Μιλόγεβιτς: «Δεν ήταν θέμα οικονομικό»

Next post

Πετρίδης για Μιλόγεβιτς: «Προτιμά να πάει κάπου αλλού»