ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μιλόγεβιτς: «Δεν ήταν θέμα οικονομικό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά το τελευταίο ματς της σεζόν με τον Άρη, που ήταν και το τελευταίο του Σέρβου στον πάγκο της Ομάδας μας:

-Αρχικά: “Συγχαρητήρια στον Άρη για το πρωτάθλημα. Ήταν ένα όμορφο πρωτάθλημα, θέλαμε πολύ να τερματίσουμε πρώτοι αλλά δεν τα καταφέραμε. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι αλλά πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι. Ένα όμορφο παιχνίδι χωρίς άγχος, το απόλαυσαν όλοι με τα 7 γκολ. Θέλαμε πολύ να κλείσουμε με νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο που παρά την απογοήτευση ήρθαν αρκετοί και σήμερα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΔΣ που μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω αυτή την ιστορική ομάδα. Έζησα όμορφες στιγμές. Στην ζωή δεν είναι όλα ωραία, είναι και άσχημες στιγμές. Ευχαριστώ και δημόσια τους παίκτες για την δουλειά που κάναμε μαζί. Περάσαμε πολλά. Με λυπούν πάρα πολύ οι τραυματισμοί, όποιος τραυματιζόταν πήγαινε χειρουργείο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω και ελπίζω με τη νέα χρονιά το ΑΠΟΕΛ να μην έχει τραυματισμούς. Όλοι ήταν άψογοι, στον Αρχάγγελο, στο λογιστήριο και όλοι μου έδειξαν πόσο αγαπάνε αυτή την ομάδα. Όταν είσαι στον πάγκο νιώθεις τη δύναμη του κόσμου. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο. Το ξέρω πόσο μας βοήθησαν, μας έσπρωξαν πολλές φορές να πάρουμε παιχνίδια. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ για την άψογη συνεργασία.

-Ποιος ο λόγος που αποχωρείτε; “Πάντα πρέπει να υπάρχει λόγος. Μίλησαμε την διοίκηση και τον πρόεδρο. Είπαμε πολλά. Με τους συνεργάτες μου αποφασίσαμε αυτό. Δεν ήταν θέμα οικονομικό ή τίποτα. Μιλήσαμε πολιτισμένα”.

-Σίγουρα η απάντησή σας δεν καλύπτει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Έχετε κάποια πρόταση από ομάδα της Κύπρου όπως γράφτηκε; “Το ξέρω ότι πάντα πρέπει να υπάρχει κάτι από πίσω. Έτσι το βλέπετε οι δημοσιογράφοι, πουλάει αυτό. Υπάρχουν λόγοι, τους μιλήσαμε. Εγώ είπα ότι δεν πρέπει να βγούνε έξω από την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Αν θέλει ο πρόεδρος ή κάποιος άλλος να το πει. Εγώ σας είπα ότι δεν είναι για τα οικονομικά. Όταν είσαι ερωτευμένος με μια κοπέλα και στο τέλος χωρίζετε, δεν σημαίνει πως κάποιος φταίει”.

-Έχετε πρόταση από άλλη Κυπριακή ομάδα; “Μέχρι 31/5 είμαι προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Ποτέ δεν κάνω κάτι πίσω από την πλάτη κανενός. Δεν έχω κάτι, η μόνη μας έγνοια ήταν να κατακτήσουμε τους στόχους μας”.

-Στο αγωνιστικό κομμάτι θα κάνατε κάτι διαφορετικό; “Πάλι πάμε να δούμε ποιος φταίει… Πάντα κάποιος πρέπει να φταίει. Εγώ πάντα πιστεύω ότι κανένας δεν είναι τέλειος. Είμαι απλά ένας προπονητής που πάντα πιστεύω ότι μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο. Δουλεύω με τα παιδιά, τους ζω καθημερινά. Το είπα 1000 φορές και στους παίκτες ότι βγάζω την εντεκάδα που πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει. Και εγώ κάνω λάθη”.

Previous post

Νίκη γοήτρου στο τελευταίο

Next post

Πρ. Πετρίδης: «θα είμαστε εκεί για το πλάνο της επόμενης μέρας»