ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Οφείλουμε να βγάλουμε ομαδική ποιότητα»

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον ΣΠΟΡFM 95.0, στην εκπομπή «κάνε παιχνίδι», για όλα όσα μας αφορούν.
Αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι της Ομάδας για το 2020 κόντρα στην Ε.Ν.Π, τα μεταγραφικά, τον Μπρέι και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Για τον αγωνιστικό Γολγοθά που ξεκινά:

« Οποιαδήποτε απάντηση δίνεται μέσα στο γήπεδο. Από τις 29 του Δεκέμβρη προετοιμαζόμαστε για αυτό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει. Έχει γίνει υπό την οδηγίες του νέου προπονητή μια mini προετοιμασία, προσθέτοντας στοιχεία της δικής του φιλοσοφίας. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει πως θα αντεπεξέλθουμε. Έχουμε την πίστη ότι η ομάδα κουβαλά ποιότητα, την οποία δεν βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο ως ομάδα, σταθήκαμε περισσότερο στην ατομική ποιότητα. Οφείλουμε να βγάλουμε ομαδική ποιότητα».

Είναι αιτία της μειομένης προσέλευσης:

« Το θέμα προσφοράς θεάματος, υπάρχει εδώ και καιρό. Δεν αναφέρομαι μόνο στη φετινή χρονιά. Δεν είναι μόνο ποδοσφαιρικοί οι λόγοι. Ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί ομάδα μελέτης. Στην Ευρώπη αγωνιζόμαστε διαφορετικά σε σύγκριση με τις εγχώριες υποχρεώσεις. Όταν αλλάζει συχνά προπονητή αλλάζεις και αγωνιστικό στυλ. Πρέπει να βλέπουμε τα πιο πάνω στην πραγματική τους διάσταση. Οφείλουμε να πετύχουμε τον συνδιασμό αποτελεσμάτων με θέαμα.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα.

« Ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό ο Ζοαζίνιο και πιθανόν να μείνει εκτός από το παιχνίδι. Δεδομένα εκτός ο Βούρος και ο Βιντιγκάλ. Αυτοί οι τρεις θα είναι εκτός αποστολής. Ο Χάνι έχει αποφασιστεί να πάρει την άδεια που ζήτησε και ν ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Ολυμπιακής ομάδας. Λόγω του ότι στερείτε αγωνιστικών λεπτών θα είναι ωφέλιμο για αυτόν. Για τον Μούσα Αλ Ταμάρι δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, θα συζητηθεί με το πέρας του χρόνου».

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Μπρέι:

«Δεν έχουμε ερωτηθεί από κανένα και για αυτό δεν είπαμε κάτι. Δεν έχουμε καμία σχέση με τον συγκεκριμένο παίκτη. Μας προτάθηκε όπως πολλοί άλλοι».

Για το μεταγραφικό:

« Δεν έχει προκύψει κάτι που να είναι άξιο αναφοράς. Ο κόουτς αξιολογεί τους παίκτες στις προπονήσεις. Θέλει να καταλήξει στο τι χρειάζεται η ομάδα. Αναμένουμε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα υπάρχει και συγκεκριμένο πλάνο. Περιμένουμε να δούμε τι και ποιους θα υποδείξει για να προχωρήσουμε σε προσθαφαιρέσεις. Από τις στιγμή που υπάρχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, στην σχετική λίστα, μόνο τρεις παίκτες μπορούν να προστεθούν».

Previous post

Με σταθερότητα, ξεκάθαρους ρόλους και ισορροπία στις γραμμές

Next post

Στην Κοκκινοτριμιθιά το ιδιόκτητο γήπεδο μας