ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ντομίνγκες: «Οι παίκτες ακολούθησαν κατά γράμμα το πλάνο»

O Zοσέ Ντομίνγκες, ο οποίος αντικατέστησε τον τιμωρημένο Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της Ομάδας μας, μίλησε μετά το 5-1 εις βάρος του Εθνικού:

«Κάναμε καλό ξεκίνημα, οι παίκτες ακολούθησαν κατά γράμμα το πλάνο και βάλαμε γκολ. Ήταν σκληρό το παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος για όλα όσα έδωσαν οι παίκτες. Μπήκαν τα γκολ. Είχαμε κάποιους παίκτες που έχασαν έδαφος και επανέρχονται και βάζουν και γκολ όπως ο Εντονγκαλά. Είχαμε και απουσίες και τις προσπεράσαμε. Το καλό είναι ότι είχαμε μια φανταστική μέρα, βάλαμε πέντε γκολ και είναι πολύ καλό για την ομάδα».

Αν πιστεύουν στις επιθετικές δυνατότητες της Ομάδας: «Πιστεύουμε στις επιθετικές δυνατότητες, τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση. Είχαμε κάποια προβλήματα με επιθετικούς αλλά οι απουσίες δίνουν ευκαιρίες σε άλλους όπως ο Σταύρος Γαβριήλ που έκανε άλλο ένα καλό παιχνίδι. Σκόραρε ο Ζέφτε, σκόραρε ο Τσεπάκ και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».

Για την εμπειρία του στον πάγκο του Θρύλου: «Ήταν εύκολο για εμένα. Ο κ. Πίντο μας μεταφέρει τα πάντα, δουλεύουμε τα πάντα μαζί. Ήμουν ξανά πρώτος προπονητής. Ο πρώτος προπονητής είναι πολύ μεταδοτικός, έτσι θέλω να είμαι κι εγώ».

Previous post

Επιθετικός πλουραλισμός και αέρας αισιοδοξίας

Next post

Σα Πίντο: «Μαζί, είμαστε κάτι περισσότερο από μια ομάδα, είμαστε μια οικογένεια»