ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μιλόγεβιτς: «Υπήρχαν κάποιες αποφάσεις και εξωτερικά προβλήματα….»

Στο 3ο επεισόδιο της εκπομπής «Kick Off» με την Άντρεα Καφά καλεσμένος ήταν ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο Σέρβος τεχνικός και για την Ομάδα μας και για την αποχώρηση του:

Οι δηλώσεις του που μας αφορούν:

«Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, καλή χρονιά. Έπρεπε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν το πήραμε. Εντάξει, είναι ποδόσφαιρο. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες. Και σήμερα ο ΑΠΟΕΛ είναι σχεδόν η ίδια ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα και εξωτερικά και εσωτερικά. Για τα εξωτερικά δεν θέλω να μιλήσω, ξέρει ο κόσμος για τι μιλάω.

Για εσωτερικά πρώτη φορά μου έτυχε στην καριέρα μου τόσους τραυματισμούς και μάλιστα σοβαρούς. Ήταν πολύ δύσκολο, παλέψαμε μέχρι την προ-τελευταία αγωνιστική. Υπήρχαν και κάποιες αποφάσεις. Δεν θα πω κάτι άλλο, εδώ θα σταματήσω και ο κόσμος καταλαβαίνει.

Κρατώ την τεράστια σχέση με τους παίκτες και γενικά το τιμ. Ήμασταν όντως μια γροθιά. Δουλέψαμε και το θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να πάρουμε τον τίτλο. Δεν τα καταφέραμε. Το συμβόλαιό μου ήταν μέχρι τον Μάιο, ρώτησα τη διοίκηση αν τη νέα σεζόν θα άλλαζαν πράγματα αλλά απάντηση ξεκάθαρη δεν πήρα. Δεν μπορούσα να υπογράψω, οι παίκτες θα μου έλεγαν “άλλα μας έλεγες κι υποσχέθηκες και πήγες και υπέγραψες”; Οπότε πήρα την απόφαση να φύγω.

Σίγουρα θα μπορούσα να δώσω περισσότερες ευκαιρίες στον Σατσιά. Αν τον έχω αδικήσει ή όχι, τώρα… Και τον Μάριο Ηλία. Σίγουρα έπρεπε να τους δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχή. Ας πάει σαν λάθος δικό μου».

Previous post

Αλ Τάμαρι: «Οι Πορτοκαλί είναι το κάτι άλλο, μου λείπουν»

Next post

Κρέσπο: «Τα καλύτερα έρχονται»