ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Αλ Τάμαρι: «Οι Πορτοκαλί είναι το κάτι άλλο, μου λείπουν»

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα getfootballnewsfrance.

Ο Ιορδανός άσος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν στον Θρύλο μας, στο χαϊδευτικό «Ιορδανός Μέσι» που του έδωσαν οι οπαδοί μας, ενώ τόνισε πως του λείπου οι οπαδοί μας.

Επίσης τόνισε ότι το ΑΠΟΕΛ θα είναι πάντα ξεχωριστό για τον ίδιο, καθώς του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Όλα όσα είπε για την Ομάδα μας:

«Ξέρω ότι ορισμένοι άνθρωποι με αποκαλούν έτσι, αλλά δεν μου αρέσει το ψευδώνυμο. Το άκουσα για πρώτη φορά στην Κύπρο, όπου οι υποστηρικτές είναι λίγο ‘’τρελοί’’. Όταν έφτασα στο ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος είχε πουλήσει πολλούς σημαντικούς παίκτες και η ομάδα δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Εγώ έδινα τα πάντα και σκόραρα πολλά γκολ. Οι οπαδοί με αποθέωσαν και άρχισαν να με αποκαλούν «Ιορδανός Μέσι».

Τελικά η σεζόν έκλεισε πολύ καλά, γίναμε πρωταθλητές και αναδείχθηκα καλύτερος παίκτης του κυπριακού πρωταθλήματος. Οι Πορτοκαλί είναι το κάτι άλλο, μου λείπουν μερικές φορές. To ΑΠΟΕΛ θα είναι πάντα ξεχωριστό για μένα γιατί με έφερε στην Ευρώπη, μου έδωσε την ευκαιρία και είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο!»

Previous post

Οργανωμένοι: «Τέλος ανοχής για τα εγκλήματα εις βάρος μας τα 2 τελευταία χρόνια»

Next post

Μιλόγεβιτς: «Υπήρχαν κάποιες αποφάσεις και εξωτερικά προβλήματα....»