Ποδοσφαιρο

Επικίνδυνα υποστελεχωμένοι

Ξέρετε ότι η αμυντική γραμμή της ομάδας μας είναι επικίνδυνα υποστελεχωμένη;

Στο χώρο του κέντρου υπάρχει πλειάδα καλών και ποιοτικών ποδοσφαιριστών ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα επιθετικά φτερά. Ακόμα και στην κορυφή της επίθεσης παρά το ότι οι επιθετικοί μας είναι «μπουκωμένα» κανόνια εντούτοις υπάρχουν επιλογές.

Στην αμυντική γραμμή η διοίκηση άφησε την ομάδα γυμνή. Πέραν της δεξιάς πτέρυγας που υπάρχουν οι Ενσούε και Ζερλάντες, αριστερά έχουμε μόνο τον Γουήλερ ενώ στο κέντρο της άμυνας βασικοί θεωρούνται οι Ζόρζε και ο γερόλυκο Μερκής, με αναπληρωματικούς τον Σάντος που έδειξε πως δεν μπορεί και τον Σιέλη που δεν είναι ακόμα έτοιμος για εντεκάδα.

Το «έγκλημα» μεγαλώνει εάν αναλογιστεί κανείς ότι στο μισθολόγιο είναι κανονικά οι κεντρικοί αμυντικοί Σάβιτς – Λαφράνς και δεξιός οπισθοφύλακας Μιχαίλοβιτς που αν και πληρώνονται κανονικά, κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν πρέπει να δηλωθούν.

Ο Ιανουάριος είναι τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά καθώς η ζημιά έχει ήδη γίνει και δεν ξέρουμε εάν η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα μας μπορεί να μας βοηθήσει να ανακάμψουμε.

@orangeWOLF

Previous post

Όχι απλά να επιστρέψει

Next post

Μια ομάδα που… μόνο καλά μπορεί να πάει