ΣωματειοΧειροσφαίριση

Μια ομάδα που… μόνο καλά μπορεί να πάει

Το Σωματείο με ανακοίνωση του ενημερώνει για την ομάδα χειροσφαίρισης με αφορμή τη διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών. Γίνεται αναφορά στη νίκη επί του Προοδευτικού Πάφου το περασμένο Σάββατο, στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και στο θετικό κλίμα που επικρατεί.

Αναλυτικά:

“Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις βρίσκει αυτό το Σαββατοκύριακο την ομάδα χειροσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ, καθώς στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών, το οποίο την περασμένη βδομάδα εισήλθε στον δεύτερο γύρο της πρώτης φάσης υπάρχει διακοπή.

Η ομάδα μας διανύει την περίοδο της διακοπής και ετοιμάζεται για την επανέναρξη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, αφού στον τελευταίο αγώνα που έδωσε το περασμένο Σάββατο, επικράτησε του Προοδευτικού Πάφου στο Κοινοτικού Αγίου Δομετίου(σκορ: 28-24).

Με τη νίκη που πέτυχε το περασμένο Σάββατο, ο χειροσφαιρικός ΑΠΟΕΛ έκανε ένα καθοριστικό βήμα για αποφυγή των δύο θέσεων που οδηγούν στα play out. Ήταν το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα, καθότι είχε προηγηθεί το εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα επί του Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς(σκορ: 23-26).

Οι μέχρι στιγμής δύο νίκες της ομάδας μας κρίνονται ως τεράστιας αξίας και διπλής σημασίας, δεδομένου ότι επιτεύχθηκαν πάνω σε δύο ομάδες, οι οποίες θεωρούνται και είναι οι βασικοί μας αντίπαλοι στη μάχη για είσοδο στην τετράδα. Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Προοδευτικό στην Πάφο, ο ΑΠΟΕΛ έχει φύγει από το «Αφροδίτη» με τον βαθμό της ισοπαλίας(σκορ: 21-21)

Έχοντας έτσι πέντε βαθμούς στο ενεργητικό της, η ομάδα μας βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αισιοδοξώντας και προσβλέποντας βάσιμα στην επίτευξη του στόχου της, που είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Την αισιοδοξία, αλλά και το γενικότερο θετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα χειροσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ, αποτύπωσε και ο πρόεδρος Κυριάκος Ζιβανάρης, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε την περασμένη Κυριακή στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

«Η ομάδα ήρθε από την δεύτερη κατηγορία και είναι κάτι σαν νεογέννητο για τον ΑΠΟΕΛ άθλημα. Είναι με πολλή όρεξη που εργάζονται όλοι στο τμήμα και ειλικρινά χαίρομαι που τους νιώθω τόσο χαρούμενους ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Είναι ένα τμήμα αγαπημένο, που νομίζω πως μόνο καλά μπορεί να πάει», υπήρξε η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Ζιβανάρη.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, καθότι φιλοξενείται στις 28 του μήνα από τον Παρνασσό Στροβόλου.”

Previous post

Επικίνδυνα υποστελεχωμένοι

Next post

Ουζόχο: «Ελπίζω να πληρώσετε για την απάτη που κάνατε»