ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Έτσι θα πιάσει κορυφή!

Τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή έχει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ και ο Τόρστεν Φινκ με τους παίκτες του είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κι αυτή την ευκαιρία να περάσει. Είναι πανέτοιμοι για το προσπέρασμα και περιμένουν τον Ερμή με άγριες διαθέσεις.

Η διοίκηση περιμένει και ανταπόκριση από τον κόσμο, ακόμη μεγαλύτερη μετά τη νέα βαθμολογική απώλεια του Απόλλωνα. Πρέπει και ο 12ος παίκτης να είναι εκεί και να σταθεί στο ύψος του, στηρίζοντας την ομάδα για το τρίτο σερί πρωτάθλημα!

Οι απουσίες είναι γνωστές. Μοράις, Σέρτζιο, Ντε Βινσέντι και Καρλάο είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Πιέρος είναι τραυματίας. Ο Φινκ έχει δοκιμάσει διάφορα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και έχει κατασταλάξει στο πλάνο του, το οποίο θα δούμε το απόγευμα στο ΓΣΠ.

Το πλάνο του Φινκ το αναλύσαμε ξανά. Το συνοψίζουμε: ο Πάρντο θα επιστρέψει στα γκολπόστ, με τον Αμορίν, Κακά στο κέντρο άμυνας, τον Ρίισε αριστερά και τον Αρτυματά (ή τον Χριστοφίδη) δεξιά. Στα χαφ επιστρέφει μετά από μήνες ο Βινίσιους δίπλα στον Λάνιγκ. Χαραλαμπίδης και Νάφιου θα βρίσκονται στα άκρα, με τους Τζιμπούρ, Σέρινταν επιθετικό δίδυμο.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει μία εύκολη νίκη επί του Ερμή που δείχνει να μην ασχολείται πια με τα ματς. Αλλά το παιχνίδι απαιτεί προσοχή. Πόσες φορές δεν θεωρήσαμε δεδομένη μία νίκη και μας γύρισε μπούμερανγκ;

Ο Φινκ έχει ζητήσει από τους παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με σοβαρότητα και πειθαρχία, με τη συγκέντρωση και το πνεύμα που έδειξαν στο Κύπελλο με την Ομόνοια. Ούτε που θέλουμε να σκεφτόμαστε πισωγυρίσματα και να επαναληφθούν εμφανίσεις τύπου ΑΕΚ.

Εμπρός λοιπόν για το τρίποντο της κορυφής!

Previous post

Η υπέροχη Daphne Joy

Next post

Η γοργόνα του Φαν ντερ Βιλ