ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τους ρεζίλεψε ο Τσίκινης

Ξεκάθαρος όπως πάντα και αποστομωτικός ο Ελλαδίτης καθηγητής διαιτησίας Ηρακλής Τσίκινης ο οποίος σχολίασε στο SUPER MONDAY τις επίμαχες φάσεις από το ντέρμπι με τους χόχους για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης.

ΦΑΣΗ 6/ (40:40) Φάουλ Κακουλή σε Καρώ (σφύριγμα πριν σκοράρει) – “Ο αμυντικός είναι πιο μπροστά από τον επιθετικό. Ο επιθετικός τον πετάει εκτός παιχνιδιού, έβαλε το χέρι στην πλάτη. Ορισμός του επιθετικού φάουλ. Ο διαιτητής το διακρίνει και σφυρίζει εγκαίρως πριν σκοράρει ο επιθετικός”.

ΦΑΣΗ 7/ (53:20) Ζητάει πέναλτι η Ομόνοια – “Το έχει μαζεμένο το χέρι ο αμυντικός. Ναι χτυπάει στο χέρι αλλά είναι σε φυσική θέση. Ο αμυντικός τραβάει προς τα πίσω το χέρι για να αποφύγει την επαφή, κανένα πέναλτι”.

ΦΑΣΗ 8/ (59:50) Ακυρώνεται γκολ ΑΠΟΕΛ (σφύριξε φάουλ ο ρεφ, όχι οφσάιντ ο βοηθός, γραμμές-οφσάιντ το ΒΑΡ) – “Ο διαιτητής σφύριξε φάουλ αλλά δεν υπάρχει φάουλ σε καμία περίπτωση. Το ΒΑΡ παρενέβη, δεν έδωσε φάουλ γιατί δεν υπάρχει και μετά δόθηκε ένα οφσάιντ. Το στοπ-καρέ που προβλήθηκε, αν δείτε καλά, έχει φύγει η μπάλα από το πόδι. Εγώ δεν πείθομαι ότι υπάρχει οφσάιντ. Δεν αμφισβητούμε τις γραμμές αλλά το στοπ που έγινε που είναι λανθασμένο. Το είπαμε πολλές φορές ότι με λάθος σταμάτημα της φάσης, αλλάζει το συμπέρασμα”.

ΦΑΣΗ 9/ (66:00) Ακυρώνεται γκολ Ομόνοιας για οφσάιντ (μέσω ΒΑΡ) – “Δεν είναι οριακό εδώ για να εξετάσουμε το στοπ-καρέ, είναι ξεκάθαρα μπροστά ο παίκτης”.

Previous post

Εκπτώσεις στο Orange Shop μέχρι 26/3

Next post

Τα εισιτήρια με Πάφος FC