ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τέλος ο Μιλόγεβιτς

Με ανακοίνωση εξέδωσε η Ομάδα μας ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο μας ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά από απόφαση που έλαβε ο ίδιος και παρά την πρόθεση της διοίκησης για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε ότι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ αντιπροσωπείας της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας μας, έγινε ένας συνολικός απολογισμός της χρονιάς και συζητήθηκε το ενδεχόμενο της επέκτασης της μεταξύ μας συνεργασίας.

Από πλευράς της διοίκησης εκφράστηκε η πρόθεση προς τον προπονητή μας, για ανανέωση της συνεργασίας. Ο κ. Milojević ευχαρίστησε τη διοίκηση για την πρόθεση της, όμως αποφάσισε ότι δεν θα συνεχίσει να εργάζεται στον ΑΠΟΕΛ.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Milojević και την προπονητική του ομάδα για τη μεταξύ μας συνεργασία. Περάσαμε μαζί μια δύσκολη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική χρονιά, παλέψαμε τίμια με όλες μας τις δυνάμεις για τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου και τον ευχαριστούμε θερμά για τη συνολική του διαχείριση μέχρι και τον τελευταίο αγώνα.

Καλούμε τον κόσμο μας, όπως έπραξε σε όλη την αγωνιστική περίοδο, να έρθει και να συμπαρασταθεί στην ομάδα και στον προπονητή μας και στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Να τον ευχαριστήσουμε όλοι μαζί για την προσφορά τόσο του ίδιου όσο και των άμεσων συνεργατών του. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, στο επόμενο κεφάλαιο της προπονητικής τους καριέρας.

Previous post

Μιλόγεβιτς: «Σας ανταποδίδω τον σεβασμό και σας εύχομαι τα καλύτερα»

Next post

Χειρουργήθηκε ο Μαρκίνιος