ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Τ. Αντωνίου: «Ελπίζω ότι θα βρεθούν οι λύσεις στο οικονομικό»

Ένας από τους κορυφαίους που αγωνίστηκαν στον Θρύλο μας, ο  παλάιμαχος άσος, πρώην προπονητής μας, αλλά και διοικητικός παράγοντας, ο Τάκης Αντωνίου, κλήθηκε να σχολιάσει το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην εκπομπή SUPER MONDAY, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό που η διοίκηση έχει πολύ καλή σχέση με τους παίκτες. Εξέφρασε τον προβληματισμό του και ευχήθηκε να βρεθεί λύση. 

Εστίασε στο γεγονός ότι και ο προπονητής αλλά και ο πρόεδρος τοποθετήθηκαν δημόσια για το οικονομικό πρόβλημα, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν μεμψιμοιρίες και υπονοούμενα που μπορούν να κάνουν περισσότερη ζημιά.

Για το αν το οικονομικό κομμάτι μπορεί να επηρεάσει στη συνέχεια την Ομάδα μας: Το συγκεκριμένο δεν το λέω καν θέμα, το λέω πρόβλημα είναι παραδεκτό. Έχουν γίνει δηλώσεις και από τον πρόεδρο, λέχθηκαν συγκεκριμένα πράγματα και στις Συνελεύσεις. Το γεγονός ότι μίλησαν ο προπονητής και ο πρόεδρος νομίζω ότι κάνει καλό. Δεν υπάρχουν μεμψιμοιρίες, υπονοούμενα και τέτοια πράγματα που κάνουν περισσότερη ζημιά, παρά το ίδιο το πρόβλημα. Γίνεται προσπάθεια από την διοίκηση για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις, αλλά δεν μπορεί να είναι απόλυτα συνεπής. Το γεγονός ότι οι παίκτες πριν να μπουν στο γήπεδο συναντούν παράγοντες και τον ίδιο τον πρόεδρο, είναι καλό. Δεν δίνεται εικόνα ότι οι παίκτες είναι μόνοι. Το να μπαίνουν στο γήπεδο και να αγκαλιάζονται με τους παράγοντες είναι πολύ καλό πράγμα. Είναι καλύτερα έτσι να αισθάνονται όλα τα μέλη μιας ομάδας ότι υπάρχει μια σύμπνοια.

Για το αν τον φοβίζει η οικονομική κατάσταση μας: Δεν ξέρω αν με φοβίζει αλλά σίγουρα με προβληματίζει γιατί είναι δύσκολο να βρεθούν οι λύσεις εκείνες που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα. Η μόνη περίπτωση είναι να βρεθεί ένας επενδυτής γιατί τα ποσά είναι σε ψηλό βαθμό αυτή τη στιγμή και δύσκολα μπορούν να καλυφθούν με κάποιο πρόγραμμα μεσοπρόθεσμο και ταυτόχρονα να κρατιέται η ομάδα σε υψηλά επίπεδα.

Για τον αν θεωρεί ότι το ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να βρει τη λύση:  Νιώθω ότι μπορεί να τα καταφέρει αλλά είναι μέσα από ένα συναίσθημα που βγαίνει από μένα, όχι από την λογική. Και αυτό είναι που με κάνει να λέω δυστυχώς. Λέω μα είναι δυνατό το ΑΠΟΕΛ να μη βρει λύσεις; Θα βρει λύσεις, αλλά από την άλλη πλευρά δεν βλέπω τρόπο από πού μπορεί να βρεθεί αυτή η λύση. Ελπίζω ότι θα βρεθεί.

Previous post

Μήνυμα για το νικηφόρο σερί με εντυπωσιακά πλάνα

Next post

10 νίκες και 5 ισοπαλίες στην Λεμεσό κόντρα στον Άρη (χωρίς ήττα στον 21ον αιώνα)