ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Συζήτησαν με επιφανείς ΑΠΟΕΛίστες το οικονομικό θέμα

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευεσε το PROTATHLIMA οι διοικούντες την εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», είχαν σήμερα το πρωί συνάντηση με επιφανείς ΑΠΟΕΛίστες στα γραφεία της εταιρείας στον Αρχάγγελο, με φόντο το οικονομικό.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή πρόκειται για μια πρωτοβουλία που δεν έγινε για να εξασφαλιστεί ρευστότητα από τα άτομα που έδωσαν το παρών τους, αλλά για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τρόπους με τους οποίους η εταιρεία θα μπορέσει να εξασφαλίσει ρευστότητα άμεσα, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και οι πόροι εξαντλούνται.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης θα παραθέσει όπως είναι γνωστό την ερχόμενη βδομάδα συνέντευξη Τύπου στην οποία θα απευθυνθεί στον κόσμο για οικονομική βοήθεια μέσα από ένα πλάνο που θα παρουσιάσει τους τρόπους που θα μπορεί να γίνει αυτό, όμως ξέρουν πολύ καλά όλοι πως κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό, ούτε λύνει το πρόβλημα, απλά θα κάνει πολύ καλύτερη την κατάσταση.

Γενικότερα τόσο η σημερινή συνάντηση, όσο και οι ενέργειες που θα ζητήσει η διοίκηση από τον κόσμο, είναι προς την κατεύθυνση εξασφάλισης ρευστότητας για να κυλήσει ομαλά η χρονιά. Παράλληλα συνεχίζεται και η προσπάθεια για εξεύρεση μόνιμης λύσης στο οικονομικό, ενδεχομένως με το μοντέλο επενδυτή ή κάτι παρόμοιο, αλλά μέχρι στιγμής δεν προέκυψε κάτι χειροπιαστό και ουσιαστικό.

Previous post

Στις 10 Δεκεμβρίου το «ΑΠΟΕΛ FanDay 2023»

Next post

Η αποστολή του Δημοσθένους στη Νιγηρία