Ποδοσφαιρο

Συμφωνία με τον Ντάλσιο

O προγραμματισμός για την Ομάδα μας δεν σταματά ποτέ. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι διοικούντες την Ομάδα μας, έχουν, εδώ και καιρό εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους και έγιναν προτάσεις.

Μάθαμε ότι ισχύει απόλυτα το δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24 που αναφέρει  ότι η Ομάδα μας έχει έρθει σε συμφωνία με τον 26χρονο επιτελικό μέσο του Ιωνικού, Ντάλσιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Πορτογάλος είπε το «ναι» σε πρόταση της Ομάδας μας.

Αυτούσιο το δημοσίευμα:

“Κοντά στη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Ντάλσιο του Ιωνικού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα για να πορευτούν μαζί τη νέα σεζόν.

Παρελθόν από τον Ιωνικό αναμένεται να αποτελέσει τελικά ο Ντάλσιο του οποίου ούτως άλλως το συμβόλαιο έληγε το προσεχές καλοκαίρι καθώς ο  μέσος της ομάδας της Νίκαιας σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία.

Ο 26χρονος μέσος που αποκτήθηκε πέρυσι από τον Παναιτωλικό ως ελεύθερος από την ομάδα του Αγρινίου ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του Δημήτρη Σπανού τη φετινή σεζόν με 24 παρουσίες στο πρωτάθλημα και δύο τέρματα και εξαργύρωσε αυτή τη χρονιά με τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στην ομάδα της Κύπρου.

Στον Ιωνικό μάλιστα ήθελαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο μέσο ο οποίος όμως είχε βρεθεί στο στόχαστρο του συλλόγου της Κύπρου εδώ και αρκετό καιρό και εν τέλει είπε το ναι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.”

Previous post

Τα στιγμιότυπα με τις χαμένες ευκαιρίες...

Next post

Είπε το «ναι» και έρχεται στον Θρύλο ο Κουέστα