ΣωματειοΥδατοσφαίριση

Στην Πορτογαλία για την Ευρωπαϊκή πρόκληση

Η ομάδα υδατοσφαίρισης του ΑΠΟΕΛ, ως Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχος ομάδα της Κύπρου την σεζόν που μας πέρασε, θα κάνει και φέτος το μεγάλο βήμα με την συμμετοχή της σε ευρωπαϊκό όμιλο και συγκεκριμένα στο Len Challenger Cup.

Στις 11 Σεπτεμβρίου έγινε η σχετική κλήρωση των ομάδων και ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί στον  Όμιλο Α, στην μακρινή Πορτογαλία, όπου κληρώθηκε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον προκριματικό όμιλο απέναντι στις ακόλουθες ομάδες:

Group A (Porto): Vitoria SC (POR), AVK Triglav Kranj (SLO), Clube Fluvial Portuense (POR), SC Kreuzlingen (SUI), APOEL Nicosia (CYP)

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Κυπριακής Υδατοσφαίρισης που αγωνίστηκε σε Σωματειακό επίπεδο στην Ευρώπη μετά την κατάκτηση του νταμπλ το 2019.  Ο ΑΠΟΕΛ, πιστός στον στόχο του για συνεχή ανέλιξη και ανάπτυξη του τμήματος του όλα αυτά τα χρόνια  θα συμμετέχει για δεύτερη φορά σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και καλείται να δώσει τέσσερεις αγώνες από τις 19 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου.

Οι δύο πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου θα προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Να υπενθυμίσουμε ότι περσινός νικητής της συγκεκριμένης διοργάνωσης ήταν ο Απόλλωνας Σμύρνης.

Previous post

Προς ναυάγιο με Σαμπέρ

Next post

Το πλάνο για το ντέρμπι της Κυριακής (20:30)