Ποδοσφαιρο

Σωφρόνης: «Με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έπλεξε το εγκώμιο στους ποδοσφαιριστές του και παρουσιάστηκε πέρα για πέρα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Ομάδας μας  κόντρα στον Εθνικό. Παραλλήλως, έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι τον ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι, αφήνοντας να νοηθεί ότι η Ομάδα μας θα κυνηγήσει και τους δύο εγχώριους.

Οι δηλώσεις του αναλυτικά: 

«Παρόλο που κερδίσαμε και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον νεαρό οπαδό που έχασε τη ζωή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και από αύριο βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης. Ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε έναν θεσμό που μας ενδιαφέρει.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα εδώ, αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες μας, σκόραραν και δημιούργησαν ευκαιρίες», δήλωσε αρχικά.

Ακολούθως δέχθηκε ερωτήσεις:

Τι κρατάει από το παιχνίδι: «Κρατάω τη διάθεση, την κίνηση χωρίς μπάλα. Αρχίσαμε να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια μας. Φαίνεται επειδή υπάρχει ποιότητα. Είναι ένα παιχνίδι, τρεις βαθμοί, αυτό κρατάμε και συνεχίζουμε».

Πόσα περιθώρια βελτίωσης έχει η ομάδα του: «Και στο πιο ψηλό σημείο να βρεθούμε, πάντα πρέπει να βελτιωνόμαστε. Σίγουρα θα έρθουν και δύσκολα παιχνίδια. Παίζαμε με ομάδα που είχε κακή ψυχολογία λόγω της θέσης της, το αξιοποιήσουμε και έχουμε δύσκολα ματς στη συνέχεια. Έχουμε τον Άρη, μια πολύ καλή ομάδα που κανείς δεν θα πίστευε προηγουμένως ότι θα ήταν πρώτη».

Πόση σημασία θα δώσει στον θεσμό του κυπέλλου: «Για να ξεκαθαρίσω. Με ενδιαφέρουν όλοι οι τίτλοι. Είναι τίτλος γράφεται στην ιστορία».

Previous post

Ο Θρύλος επιστρέφει

Next post

Κβιλιτάια: «Το ΑΠΟΕΛ επιστρέφει»