ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πρ. Πετρίδης: «Να ελεχθούν οι επενδυτές και πόσο καθαρά είναι αυτά που επενδύουν

Κάλεσμα στην ΚΟΠ να δει ζεστά το θέμα των ξένων επενδυτών απεύθυνε ο πρόεδρος της Ομάδας μας, Πρόδρομος Πετρίδης. Ο διοικητικός μας ηγέτης εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τα ποσά που διαρρέουν σχετικά με ορισμένες μετεγγραφές, «φωτογραφίζοντας» τη μετεγγραφή του Μπρούνο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός, με την είσοδο ξένων επενδυτών, με απεριόριστα κεφάλαια στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Όλοι αυτοί έχουν αλλάξει το στάτους που γνωρίζαμε. Βλέπουμε νέες ομάδες με τα απεριόριστα κεφάλαια που τους διοχετεύονται, να γίνονται σε ελάχιστο χρόνο από κομπάρσοι πρωταγωνιστές. Βλέπουμε να γίνονται μετεγγραφές εκατομμυρίων, με 1.400.000 ευρώ για τις οποίες αμφιβάλλω. Διαπιστώνουμε ότι χρόνο με τον χρόνο ότι αν δεν ελεγχθεί από πλευράς ΚΟΠ αυτή η αλλαγή και μείνει ανεξέλεγκτη, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε εξαφάνιση ομάδων, όπως έγινε στην Αλκή.

Έχουμε πληροφορίες ότι, όπως και άλλοι πρόεδροι διαμαρτύρονται από καιρό, θα πρέπει να ελεγχθούν από που έρχονται αυτά τα λεφτά και από που πηγάζουν αυτές οι επενδύσεις σε κάποιες ομάδες και πόσο καθαρά είναι αυτά που επενδύουν. Έχει μεγάλη σημασία. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν ιδιοκτήτες δύο ομάδων στην Κύπρο. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό».

Previous post

Πρ. Πετρίδης: «Το γήπεδο είναι η σωτηρία του ΑΠΟΕΛ»

Next post

Αρνήθηκε πρόταση για Κβιλιτάια