Ποδοσφαιρο

Πετράκης: «Δεν βάζουμε αρκετούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή»

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων μας Πετράκης Χατζηθωμά, ήταν καλεσμένος του Πάνου Λάρκου, στην εκπομπή “Στην Κερκίδα”, της Digital TV.

Οι τοποθετήσεις του:

“Θεωρώ λόγω της τεράστιας σημασίας που είχε δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα το ΑΠΟΕΛ – Άρης. Το ΑΠΟΕΛ ήθελε να μπει στην εξάδα, ο Άρης για να μείνει στην κορυφή. Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίζει ήταν ο ΑΠΟΕΛ, βρήκε περισσότερες ευκαιρίες.”

“Στο 2ο 45λεπτο, ο Άρης ήθελε να κρατήσει το σκορ. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες αλλά o AΠΟΕΛ είχε τις περισσότερες”

Είμαστε 11 παιχνίδια αήττητοι, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Αρκετές οι ισοπαλίες.”

“Πιστεύω ότι παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και με πάθος. Αυτό που λείπει από το ΑΠΟΕΛ ότι δεν βάζει αρκετούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Είναι ολοφάνερο αυτό. Γι΄ αυτό δεν έχει το εύκολο γκολ το ΑΠΟΕΛ.”

“Από μαθηματικής πλευράς υπάρχουν οι πιθανότητες για πρωτάθλημα, αλλά είναι δύσκολο. Υπάρχουν ακόμη οι ελπίδες. Ευχαριστημένος θα είμαι αν η ομάδα καταφέρει να είναι στην Ευρώπη.”

“Το καλύτερο ποδόσφαιρο μας το παρουσιάζει η ΑΕΚ. Έχει τεράστιες πιθανότητες για το πρωτάθλημα χωρίς να μην μπορώ να πω πως δεν θα το πάρει ο Απόλλωνας ή ο Άρης.”

Previous post

Τ. Αντωνίου: «Έπρεπε να έρθει αριστεροπόδαρος, γρήγορος, κεντρικός αμυντικός»

Next post

Κβιλιτάια: «Δικαιούμασταν περισσότερα»