ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Πετεβίνος: «Ο ΑΠΟΕΛ έχει υποχρέωση και είναι ένα κύτταρο μέσα στην κοινωνία»

Με αφορμή το αυριανό (10/12) Fun Day του ΑΠΟΕΛ στον «Αρχάγγελο» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας χαρακτήρισε την αυριανή εκδήλωση ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωρίσουν μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας τον προπονητή και τους παίκτες, αλλά και να δουν από κοντά το προπονητικό κέντρο της ομάδας. Τόνισε τον κοινωνικό ρόλο του ΑΠΟΕΛ και υπογράμμισε πως τα έσοδα θα πάνε στο σωματείο «Αγάπη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εκδήλωση του fun day του ΑΠΟΕΛ: «Ξεκινώντας από το Fun Day, αυτή η εκδήλωση έχει χαθεί από τον καιρό του κορωνοϊού και είναι ευκαιρία να επιστρέψουμε, μας έχει λείψει αυτή η εκδήλωση γιατί κυρίως αναφέρεται σε παιδιά. Είναι ευκαιρία για τα παιδιά να έρθουν να δουν το προπονητικό κέντρο και να ζήσουν όμορφες στιγμές. Θα είναι όλοι εκεί και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Τα πάντα εξαρτώνται από τη διάθεση, όμως έχει να κάνει και από την παιδιά μας. Στην Κύπρο ένα μεγάλο ποσοστό αρκετοί οπαδοί είναι οπαδοί των επιτυχιών. Το Fun Day δίνει την ευκαιρία να χαρούν τα παιδιά από τις 11:00 μέχρι τις 15:00. Φυσικά είναι ευκαιρία για όλο τον κόσμο να έρθει να συνομιλήσει με τους παίκτες, τον προπονητή, να δει το προπονητικό κέντρο, γενικότερα θα υπάρχουν αρκετά πράγματα. Θα υπάρχουν και παιχνίδια, φουσκωτά και διάφορες δραστηριότητες, αλλά και φαγητά, ποτά κλπ».

Για την αλλαγή της ονομασίας του προπονητικού κέντρου: «Κάθε ομάδα ψάχνει να βρει οικονομικούς πόρους και να εκμεταλλευτεί το κάθε τι. Η ονομασία του προπονητικού κέντρου προσφέρει ένα μεγάλο έσοδο στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και η εταιρεία διαφημίζεται αρκετά καλά».

Για τα έσοδα της εκδήλωσης που θα πάνε να βοηθήσουν παιδιά και συγκεκριμένα το σωματείο «Αγάπη»: «Θα δώσουμε τα έσοδα στο σωματείο αυτό. Θέλω να πω κάτι, εμείς διοργανώνουμε αυτό το Fun Day για να περάσει ωραία με την ομάδα. Όμως, η ομάδα είναι παντού, ο ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε και έχει ένα κοινωνικό έργο και θέλει να προσφέρει στην κοινωνία. Ο ΑΠΟΕΛ έχει υποχρέωση και είναι ένα κύτταρο μέσα στην κοινωνία. Δεν θα έκανε την ελάχιστη διαφορά αν βάζαμε αυτά τα λεφτά στην ομάδα, αλλά θα κάνει μεγάλη διαφορά να τα δώσουμε στο σωματείο «Αγάπη». Το κάνουμε με μεγάλη χαρά και περηφάνια. Θα έχουμε και κάποια προϊόντα με το σωματείο «Αγάπης» κοινά και φαγητά, ποτά και άλλα. Όλα αυτά τα λεφτά θα πάνε στο σωματείο «Αγάπης». Είναι μεγάλη χαρά μας».

Previous post

Ξανά «κάστρο» το ΓΣΠ

Next post

Ντομίνγκες: «Υπάρχει πάντα η ευκαιρία για βελτίωση»