ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ: «Μας έχουν στερηθεί βαθμοί από κατευθυνόμενες διαιτητικές αποφάσεις»

Σύνθημα συσπείρωσης από τους οργανωμένους οπαδούς του Θρύλου μας  οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για κατευθυνόμενες διαιτητικές αποφάσεις που στέρησαν βαθμούς από την Ομάδα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει απογοήτευση σε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ για τα 6 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι ευθύνες για αυτά τα αποτελέσματα αφορούν όλους τους εμπλεκόμενους εκτός τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μετά από τρία χρόνια χωρίς τίτλο, (ενώ κάποιοι μας έλεγαν μόδα εποχής των συνεχόμενων πρωταθλημάτων και των πορειών στην Ευρώπη) σπάει το ρεκόρ προσέλευσης, έχοντας την μεγαλύτερη συσπείρωση που μπορούμε να θυμηθούμε.

Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ εκπροσωπώντας τους ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ διανύουμε την πιο δυναμική χρονιά της ιστορίας μας, έχοντας σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ασφυκτικά γεμάτο το Νότιο πέταλο, μετατρέποντας το κάθε γήπεδο σε δική μας έδρα και πραγματοποιώντας κατά κοινή ομολογία τις καλύτερες κερκίδες στο πρωτάθλημα, της ιστορίας μας.

Μετά από μία χρονιά που παλεύουμε με θεούς και δαίμονες, εναντίον όλων, μας έχουν στερηθεί απροκάλυπτα βαθμοί από κατευθυνόμενες διαιτητικές αποφάσεις, όπως και μετά από δικά μας λάθη τις τελευταίες αγωνιστικές, ο δρόμος προς τον τίτλο φαντάζει πιο δύσκολος από ότι ήταν πριν μερικές εβδομάδες.

Όμως ποτέ δεν ήμασταν εδώ για τα εύκολα. Καλούμε τον κόσμο μας να μην χαλάσει αυτή την ιστορική συσπείρωση και σύνδεση την οποία πετύχαμε μεταξύ μας φέτος, να μην κάνουμε το χατίρι στους εχθρούς μας να μας δούνε να αυτοκαταστρεφόμαστε πρόωρα από μόνοι μας.

Οι όποιες ευθύνες ή τιμές θα αποδοθούν μετά την τελευταία αγωνιστική, μέχρι τότε θέλουμε να γνωρίζουν άπαντες, παίχτες και προπονητές ότι έχουν την στήριξη μας και θα είμαστε μαζί τους.

Δεν θα λιποταχτήσουμε, δεν κωλώνουμε και δεν ξενερώνουμε.

Καλούμε όλους τους ΑΠΟΕΛίστες να ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και να δώσουν αυτήν την μάχη μαζί μας ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

 

Previous post

Τα σενάρια για τον τίτλο στο τελευταίο ματς με Άρη

Next post

Η παρακάμερα του ντέρμπι με τους χόχους